1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 1
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 2
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 3
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 4
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 5
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 6
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 7
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 1
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 2
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 3
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 4
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 5
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 6
1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 7

1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon

Ukuran: 420 * 230 * 235 mm
Bahan: SUS 304
Jarak bolongan: 34-35mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 8

    KITCHEN FAUCET

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    980093 1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon

    Jarak Lubang:

    34-35 mm

    Bahan:

    SUS 304

    Pengalihan banyu :

    0.35Pa-0.75Pa

    N.W.:

    1.2kg

    Ukuran:

    420*230*235mm

    warna:

    salaka

    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Selang Inlet:

    Selang kepang stainless steel 60cm

    Sertifikasi:

    CUPC

    Paket:

    1 nyetel
    Aplikasi:

    Pawon / Hotel

    Garansi: 5 taun



    PRODUCT DETAILS

    980093 1-Pegangan Deck-Mount Pull-Down Faucet Pawon disikat lan ora gampang teyeng.


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 10

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 11

    Iki digawe saka bahan panganan SUS 304.


    • Faucet duwe rotasi lancar 360 derajat lan bisa tetep ing ngendi wae.

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 12
    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 13

    Wis rong jinis kontrol, kadhemen lan panas.


    Werni gravitasi dipasang ing pipa angkat supaya kran hammar bisa ditarik metu.

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 14


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 15

    Pipa inlet banyu 60cm kanggo ngumbah sayuran, panganan, piring lan peralatan pawon liyane.

    Ana rong cara banyu mili, umpluk padusan. 1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 16



    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 17


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 18

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 19

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 20


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 21

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 22


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 23

    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 24



    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 25

    Tallsen Hardware njupuk standar manufaktur Jerman minangka pedoman, kanthi ketat sesuai karo Standar Eropa EN1935. Engsel ngemot 7.5kg liwat 50.000 tes daya tahan siklus; Muter laci, geser undermount utawa kothak laci logam ngemot 35kg luwih saka 50.000 siklus tes daya tahan; Tes anti-karat kanthi kekuatan dhuwur, tes semprotan uyah netral 48 jam 9-tingkat lan tes kekerasan komponen terpadu kabeh selaras karo standar internasional. lan produk unggul kanggo para pelanggan.


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 26


    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 271-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 28





    1-Ngalahake Deck-Mount Pull-Mudhun Kran Pawon 29





    Pitakonan Lan Jawaban:

    Pangukuran sing dibutuhake

    Sampeyan kudu ngerti ukuran area instalasi, kanggo mesthekake yen bakal nampung ambane sink uga ambane lan dhuwur. Pangukuran iki uga migunani kanggo nemtokake ukuran kran banyu lan sawetara gerakan sing dibutuhake.


    Ukur countertop konco nglelebke, lan diameteripun saka bolongan wis dibor lan jarak antarane pusat. Ukuran bolongan yaiku carane nemtokake ukuran kran banyu, sadurunge sampeyan tuku kran banyu.


    Ukur jarak antarane tembok lan pinggir sink. Iki penting kanggo instalasi lan panggunaan kran banyu kanthi rutin, amarga sampeyan kudu yakin manawa ana ruang ing antarane tembok lan kran supaya bisa ngucapake gagang utawa tuas kran.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online