Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 1
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 2
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 3
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 4
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 5
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 6
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 1
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 2
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 3
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 4
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 5
Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 6

Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet

Ukuran: 420 * 230 * 235 mm
Bahan: SUS 304
Jarak bolongan: 34-35mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet


    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 7

    KITCHEN FAUCET

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 8

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    980063 Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet

    Jarak Lubang:

    34-35 mm

    Bahan:

    SUS 304

    Pengalihan banyu :

    0.35Pa-0.75Pa

    N.W.:

    1.2kg

    Ukuran:

    420*230*235mm

    warna:

    salaka

    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Selang Inlet:

    Selang kepang stainless steel 60cm

    Sertifikasi:

    CUPC

    Paket:

    1 nyetel
    Aplikasi:

    Pawon / Hotel

    Garansi: 5 taun



    PRODUCT DETAILS

    980063 Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet




    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 9

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 10

    Nguripake kran banyu lan ngidini kanggo mbukak kanggo sawetara menit kanggo nyoba kanggo bocor.

    Rasakake kabeh sambungan kanggo ndeleng yen ana banyu sing metu, lan kenceng yen perlu.

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 11
    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 12

    Priksa maneh kaping pirang-pirang sajrone 48 jam sabanjure kanggo mesthekake yen kabeh bisa digunakake kanthi bener. Yen kabeh wis garing, sampeyan wis rampung!



    Kaya sing sampeyan ngerteni, ora angel ngganti kran pawon dhewe! Kanthi dhuwit sing sampeyan irit kanthi ora nyewa, sampeyan bisa tuku keran pawon sing apik banget kaya iki!

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 13


    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 14

    Kanggo ngirit akeh wektu ing sink, waca pandhuan nalika nginstal, lan bukak tutup sawise rampung kanggo mriksa manawa instalasi kasebut sukses.



    Nozzle narik-metu nggawe reresik munggah gampang, lan klik bali menyang Panggonan kuwat supaya ora tiba metu nalika sampeyan lagi ora nggunakake!

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 15



    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 16


    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 17

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 18

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 19


    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 20

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 21


    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 22

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 23



    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 24

    Tallsen minangka produsen lan desainer produk utama kanggo peralatan pawon lan jedhing. Ing Tallsen, kita percaya yen saben kluwarga kudu duwe pawon lan jedhing unik sing cocog karo gaya lan kabutuhan. Nyedhiyakake produk sing inovatif, apik, fungsional, nanging terjangkau kanggo mbantu saben omah mbangun pawon lan jedhing sing unik minangka misi kita. Mbangun sampeyan dina iki!

    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 25


    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 26Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 27





    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 28





    Pitakonan Lan Jawaban:


    Modern Single Lubang Kitchen Sink Faucet 29


    HOW DO I CHOOSE THE RIGHT FAUCET?

    Ana sawetara perkara sing kudu ditimbang nalika milih kran banyu sing pas kanggo pawon utawa jedhing.

    dhuwur

    Dhuwur ngisor saka kran banyu pawon lawas ndamel kula perkakas! Cendhak banget kanggo pas karo pot gedhe ing ngisor, mula ngisi utawa ngumbah iku tugas sing angel. Kran pawon sing luwih dhuwur menehi reresik luwih akeh kanggo barang-barang sing luwih gedhe iki.

    Nanging ing jedhing ndhuwur kita, aku duwe masalah ngelawan! Kabinet obat ora bisa mbukak kanthi kran dhuwur, mula aku kudu nggoleki sing luwih cendhek tinimbang dhuwur standar.

    Rampung

    Coba finish logam ing kamar liyane nalika milih finish kanggo kran banyu anyar. Deleng gagang lawang lan laci ing lemari, lan pilih warna pelengkap.

    Sampeyan bisa uga pengin mikir babagan carane ngrampungake kran banyu bakal nangani bintik-bintik banyu lan bekas driji. Sawetara duwe lapisan tahan titik, supaya kran banyu tetep katon resik luwih suwe!

    Jumlah bolongan ing Deck Sink

    Deleng ing ngisor sink sadurunge sampeyan tuku kran banyu anyar. Yen ana piring dek sing dipasang ing gulu kran banyu, kemungkinan ana luwih saka siji bolongan sing didhelikake ing ngisor. Iku luwih apik kanggo ngerti apa sing sampeyan tindakake saiki kanggo ngindhari kejutan nalika instalasi.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online