Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 1
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 2
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 3
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 4
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 5
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 1
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 2
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 3
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 4
Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 5

Single Bowl Drop-In Kitchen Sink

Ukuran: 680 * 450 * 210 mm
Bahan: SUS 304 Thicken Panel
Packing: 1 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink


    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 6

    KITCHEN SINK

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 7

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    953202 Single Bowl Drop-In Kitchen Sink

    Tipe Instalasi:

    Countertop sink / Undermount

    Bahan:

    SUS 304 Thicken Panel

    Pengalihan banyu :

    Garis Panuntun X-Shape

    Wangun Bowl:

    persegi dowo

    Ukuran:


    680*450*210mm


    warna:


    salaka


    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Jumlah bolongan:

    Kalih

    Teknik:

    Welding Spot

    Paket:

    1 nyetel

    Aksesoris:

    Filter Sisa, Drainer, Basket Drain




    PRODUCT DETAILS

    953202 Single Bowl Drop-In Kitchen Sink

    WORKSTATION SINK kanthi langkan terintegrasi kanggo aksesoris geser sing ngidini sampeyan nyiyapake panganan lan ngresiki langsung ing sink tanpa njupuk papan counter sing larang.

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 8

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 9

    Mangkuk Tunggal sing wiyar karo saluran pembuangan mburi nyedhiyakake ruang kerja sing akeh kanggo peralatan masak lan tumpukan piring gedhe.

    • DESIGN DROP-IN kanthi dek pemasangan ekstra tebal karo jinis counter pawon, cocog kanggo digunakake minangka sink pengganti

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 10
    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 11

    HEAVY-DUTY STAINLESS STEEL kanthi lapisan silikon non-slip aman kanggo mesin cuci piring, tahan panas, lan tahan nganti 85 lbs.

    Rakitan saluran PREMIUM STAINLESS STEEL kanthi FlipCap nyegah puing-puing metu saka pipa saluran, ndhelikake fitting sampah kanggo tampilan sing mulus

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 12


    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 13


    KANGGO KIT KELEBIHAN: sink workstation drop-in, papan pemotong tugas berat, rak pengering piring roll-up, rakitan saluran nganggo saringan, perangkat keras pemasangan



    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 14

    INSTALLATION DIAGRAM

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 15

    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 16


    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 17

    Misi Tallsen dadi merek paling kuat ing pasar nalika nawakake nilai dhuwit sing luar biasa wis dadi landasan sukses sajrone 20 taun kepungkur. Iki minangka sebab kenapa kita bisa terus-terusan nggedhekake penawaran pelanggan lan berkembang sanajan ing jaman ekonomi sing tantangan.


    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 18


    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 19


    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 20Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 21





    Single Bowl Drop-In Kitchen Sink 22




    FAQ:

    Pira Pira Basin Sing Kudu Diduweni Sink Pawon, lan ing Konfigurasi Apa?

    1. A gedhe, siji pawon sink.

    Pros: A sink pawon karo siji, cekungan jero tegese sampeyan bisa kanthi gampang rendhem utawa ngumbah panci gedhe utawa nyiyapake panganan sing akeh.

    Cons: Mbusak sayuran nalika nyedhot sajian casserole gedhe mbutuhake juggling - kaya ngumbah tangan lan mbilas porselen utawa stemware.


    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online