Produsen Sink Stainless Steel 1
Produsen Sink Stainless Steel 2
Produsen Sink Stainless Steel 3
Produsen Sink Stainless Steel 4
Produsen Sink Stainless Steel 5
Produsen Sink Stainless Steel 1
Produsen Sink Stainless Steel 2
Produsen Sink Stainless Steel 3
Produsen Sink Stainless Steel 4
Produsen Sink Stainless Steel 5

Produsen Sink Stainless Steel

Ukuran: 680 * 450 * 210 mm
Bahan: SUS 304 Thicken Panel
Packing: 1 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Produsen Sink Stainless Steel


    Produsen Sink Stainless Steel 6

    KITCHEN SINK

    Produsen Sink Stainless Steel 7

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    953202 Produsen Sink Stainless Steel

    Tipe Instalasi:

    Countertop sink / Undermount

    Bahan:

    SUS 304 Thicken Panel

    Pengalihan banyu :

    Garis Panuntun X-Shape

    Mangkuk wangun:

    persegi dowo

    Ukuran:


    680*450*210mm


    warna:


    salaka


    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Jumlah bolongan:

    Kalih

    Teknik:

    Welding Spot

    Paket:

    1 nyetel

    Aksesoris:

    Filter Sisa, Drainer, Basket Drain




    PRODUCT DETAILS

    953202 Produsen Sink Stainless Steel

    Mangkuk gedhe bakal nampung wajan panggang, loyang komersial, lan wajan sing paling gedhe.



    Produsen Sink Stainless Steel 8

    Produsen Sink Stainless Steel 9

    COMMERCIAL GRADE SATIN FINISH: Resilient lan gampang kanggo ngresiki, karat lan tahan karat; cocog karo paling peralatan pawon




    • INDESTRUCTIBLE CONSTRUCTION : Dent tahan SUS304 stainless steel tansah 1,2 milimeter nglukis kanggo kekuatan unggul lan kekiatan.

    Produsen Sink Stainless Steel 10
    Produsen Sink Stainless Steel 11


    BIG WORKING SPACE: Teknik sing luar biasa kanthi kualitas ngirit ruang sing nggawe ruang kerja sing fleksibel kanggo nindakake kabeh jinis tugas pawon lan urip.







    Drain Set mburi : Opening saluran 3,5 inci standar nyedhiyakake papan sing luwih bisa digunakake ing sink

    Produsen Sink Stainless Steel 12


    Produsen Sink Stainless Steel 13


    QUIETEST SINK: Teknologi Noise Defend soundproofing kanthi lapisan undercoating Sound Guard sing ora beracun lan bantalan ekstra kandel sing nutupi sink.



    Produsen Sink Stainless Steel 14

    INSTALLATION DIAGRAM

    Produsen Sink Stainless Steel 15

    Produsen Sink Stainless Steel 16


    Produsen Sink Stainless Steel 17

    Ing TALLSEN, kita percaya karo kekuwatan desain kanggo nduwe pengaruh positif ing urip masarakat, ngowahi lingkungan saben dina dadi luwih akeh. Kita usaha kanggo push wates desain kanggo nggawe paling ngédap pawon lan bath pengalaman bisa, kanggo saben dinten gesang sing ngluwihi biasa.



    Produsen Sink Stainless Steel 18


    Produsen Sink Stainless Steel 19


    Produsen Sink Stainless Steel 20Produsen Sink Stainless Steel 21





    Produsen Sink Stainless Steel 22





    Pitakonan Lan Jawaban:


    Stasiun kerja


    Relatif anyar ing pasar, sink workstation kanthi cepet entuk penghargaan amarga nawakake fungsi serbaguna sing inovatif. Dirancang karo ledges dibangun ing sing nampung komponen movable kayata Papan nglereni, colander lan rak kanggo draining item utawa pasugatan pangatusan, workstation sinks ngijini sampeyan kanggo wisuh, saluran, chop, ngresiki lan garing liwat sink nalika ngemot kekacoan.



    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online