Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 1
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 2
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 3
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 4
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 5
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 6
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 1
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 2
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 3
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 4
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 5
Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 6

Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed

Dhuwur maksimal: 680mm / 700mm / 700m
Stroke: 320/360mm, 410/290mm, 310/390mm
Rampung: Rampung cat kesehatan
Packing: 1 pc/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    8106 logam cilik Tatami Angkat amben Japanese


    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 7


    TATAMI LIFT

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 8

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    8106 logam cilik Tatami Angkat amben Japanese

    Bahan

    Aluminium Alloy Kab

    Kapasitas loading

    85KG

    Min Dhuwur

    360mm / 390mm / 410mm

    Dhuwur Maks

    680mm / 700mm / 700m

    Stroke

    320/360mm, 410/290mm, 310/390mm

    Rampung

    Rampung cat kesehatan

    Packing

    1 pcs/karton


    PRODUCT DETAILS

    8106 Lift Tatami Listrik nganggo kolom paduan aluminium papan kanthi permukaan sing lancar, ketangguhan dhuwur lan tahan nyandhang, lan kapasitas bantalan sing luwih kuat Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 10
    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 11 8106 cocok kanggo panel 18mm, diameter bukaan panel 60mm, beban ngunci dhewe yaiku 85kg, lan kauntungan paling gedhe yaiku sampeyan bisa mandheg ing ngendi wae.
    Cocog kanggo meja, rak buku, meja angkat, lemari, lemari ndhuwur, lsp. Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 12
    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 13 Bantalan pneumatik sing dibangun, ora perlu engkol tangan, ora perlu voltase, ngangkat lan ngedhunake siji tombol pneumatik.


    INSTALLATION DIAGRAM

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 14

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 15

    Fokus ing pasokan aksesoris hardware kanggo perabotan paling dhuwur ing donya, lan mbangun platform kanggo

    sumber hardware paling industri. Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 16

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 17

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 18

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 19

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 20

    Cilik Metal Tatami Angkat Japanese Bed 21


    FAQS:

    Q1: Carane njaluk conto?

    A1: Sampel supaya bisa ditampa. Hubungi kita lan priksa manawa conto sing sampeyan butuhake.


    Q2: Apa sampeyan bisa ngasilake barang minangka desain pelanggan?

    A2: Sugeng rawuh sampeyan ngirim desain utawa sampel, kita bakal ngetung biaya lan rega unit kanggo sampeyan kanthi cepet.


    Q3: Apa kita bisa nyampur pesenan ing dhaptar siji?

    A3: Ya, yen dhaptar kasebut cocog karo jumlah pesenan minimal.


    Q4:: Endi port loading sampeyan?
    A: Guangzhou / Shenzhen port utawa minangka request customer.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online