Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 1
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 2
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 3
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 4
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 5
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 6
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 1
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 2
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 3
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 4
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 5
Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 6

Tatami Hidden Handle Zinc Alloy

Packing 20 pc/box; 20 box/karton
MOQ:1000PCS
Aplikasi: Kabinet, Laci, Lemari, Lemari, Pintu
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    ZH3260 Tatami didhelikake nangani zinc alloy


    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 7

    Didhelikake Ngalahake Zinc Alloy


    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 8

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 9









    desain sing dipasang kanthi lengkap,

    rotasi 180 derajat

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 10
    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 11






    gedhe dibangun ing papan, internal

    genggeman ditempelake, gampang kanggo ngangkat





    bantalan sing kandel lan kenthel,

    aran kapasitas bantalan kejut

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 12



    Jeneng produk

    ZH3260 Tatami Hidden Handle Zinc Alloy

    Bahan

    Paduan seng

    dawa

    100mm

    Bobot

    99g

    Rampung

    nikel

    Packing

    20 pcs / kothak; 20 box/karton

    MOQ

    1000PCS

    Aplikasi

    Lemari, Laci, Lemari, Lemari, Pintu


    INSTALLATION DIAGRAM


    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 13

    Zhaoqing Tallsen Hardware Co.,Ltd. yakuwi kanggo mbangun merek anjog ing industri hardware ngarep ing

    donya. Spesialisasi ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan hardware ngarep, fokus ing nyediakake aksesoris hardware kualitas dhuwur kanggo produksi ngarep ndhuwur donya, lan

    setya nggawe platform Pasokan hardware ngarep paling apik ing industri.

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 14

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 15

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 16

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 17

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 18

    Tatami Hidden Handle Zinc Alloy 19


    FAQS:

    Q1: Carane njaluk sampel?

    A: conto GRATIS kasedhiya kanggo sampeyan mriksa lan nyoba.


    Q2: Aku bisa njaluk diskon?

    A: Ya, kanggo jumlah pesenan luwih saka 10.000 pcs, hubungi kita kanggo njaluk rega paling apik.


    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Biasane, kita ngemas barang ing kantong plastik lan karton kanthi logo perusahaan dhewe. Yen sampeyan duwe paten sing kadhaptar kanthi sah, Sawise entuk wewenang, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sampeyan.

    Q4: Kepiye cara ngunjungi pabrik sampeyan?

    A: Ngandhani luwih dhisik yen kita arep ngunjungi pabrik. Itinerary: Saka sisih sampeyan menyang Bandara Guangzhou kanthi pesawat, kita duwe sopir khusus kanggo njupuk sampeyan. Butuh udakara 45 menit tekan pabrik kita.

    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online