Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 1
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 2
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 3
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 4
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 5
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 6
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 1
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 2
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 3
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 4
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 5
Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 6

Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik

Logo: Customized
Packing: 30 pcs/box; 20 pcs/karton
Rega: EXW, FOB, CIF
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    DH2010 Stainless Steel Center kanggo Pusat Bar Tarik

    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 7

    Gagang T-tabung stainless steel berongga


    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 8


    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 9


    jeneng:

    DH2010 Stainless Steel Center kanggo Pusat Bar Tarik

    dawa

    100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm

    Jarak bolongan

    64mm, 96mm, 128mm, 160mm, 192mm, 224mm, 256mm, 288mm

    Logo:

    Customized

    Packing:

    400 pcs / kothak; 200 pcs / karton,

    Rega:

    EXW,CIF,FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    DH2010 Pusat Stainless Steel kanggo Pusat Bar Tarik

    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 10
    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 11

    Penampilan sing apik banget lan canggih, bahan berkualitas tinggi, permukaan sing mulus

    Hardware perabot modern iki bakal gampang ngowahi lemari lan laci.

    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 12
    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 13

    Trik cilik kanggo ngunggahake dekorasi interior omah sampeyan.




    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 14


    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 15

    Iki minangka produsen hardware rumah tangga profesional kanthi pengalaman luwih saka 28 taun.

    Nilai estetika yaiku "supaya pelanggan sukses"

    Gagang lawang pawon iki, saka perusahaan tallsen. Napa milih Perusahaan TallSen? Kualitas minangka janji sing paling dipercaya; layanan-nilai paling bener; standar sing luwih apik.



    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 16


    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 17

    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 18




    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 19





    Pusat Stainless Steel Kanggo Pusat Bar Tarik 20


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Pilih Gaya

    Sawise sampeyan mutusake jinis hardware, sampeyan bakal pengin mikir babagan gaya apa sing paling cocog karo papan sampeyan. Piranti keras kanthi ridges, siluet mlengkung, lan rincian tekstur biasane bisa digunakake kanthi desain tradisional utawa inspirasi warisan. Kabinet modern cenderung duwe garis lan pinggir sing resik kanthi profil sing ramping lan minimal sing lancar nalika disentuh.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online