loading

Hvordan kjøpe møbler og tilbehør

4

Maskinvaretilbehør er mye brukt i møbler. Med bruken av paneldemonteringsmøbler og fremveksten av selvmonterte møbler, har møbelbeslag blitt en viktig del av moderne møbler. Når du kjøper møbler og ber folk om å lage møbler, hvordan velge passende maskinvaretilbehør?

Møbelbeslag kan deles inn i to typer: funksjonell maskinvare og dekorativ maskinvare. Funksjonell maskinvare refererer til maskinvarebeslag som kan realisere enkelte funksjoner i møbler, for eksempel koblinger, hengsler og lysbilder. Det er også maskinvarebeslagene vi må være mest oppmerksomme på.

Når du kjøper, observer først nøye om utseendeprosessen er grov, brett deretter bryteren flere ganger for å se om den er ledig, se om det er unormal støy, se om den stemmer overens med møbelkvaliteten, og vei deretter vekten for hånd . For eksempel, sammenlignet med lignende produkter, har produktene med tung vekt relativt bedre materialer, så prøv å bruke produktene fra produsenter med lengre driftshistorie og høyere popularitet.

I tillegg bør dekorativt maskinvaretilbehør, for eksempel håndtak, vurderes i harmoni med fargen og teksturen til møbler. Håndtaket på kjøkkenmøbler bør ikke være laget av heltre, ellers vil håndtaket lett deformeres i vått miljø.

prev
Tallsen introduces you our China modern factory
Key points of drawer slides selection
NESTE

Del det du elsker


Anbefalt til deg
ingen data
Ta kontakt med oss.
Vi streber kontinuerlig kun for å oppnå kundenes verdi
Løsning
Adresse
TALLSEN Innovation and Technology Industrial, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Kina
Customer service
detect