loading

Sa Fa'amanatuina e Saina se Manu'a Auro o le Iva i le Olimipeka Taumalulu i Beijing

beijing winter olympics

Na faamanatuina e Saina se pine auro mata'ina ina ua mae'a le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing i le Aso Sa, na fa'ato'ilaloina ai le Iunaite Setete ma tulaga tolu i le numera o pine.

I le masani ai e sili atu le malosi i Taaloga o le Taumafanafana, na maua ai e Saina se pine auro e iva e le'i tupu muamua i le taimi o lana lomiga taumalulu na talimalo i le fale ina ua uma ona suatia e le setete punaoa i aoaoga.

E oʻo atu i le aoauli o le Aso Sa, e le itiiti ifo ma le fa faʻailoga faʻaonaponei e fesoʻotaʻi ma le pito sili ona lelei a Saina na maua le toeitiiti 200 miliona matamata i luga o le Twitter-pei o Weibo platform.

O le tele o lea fa'amatalaga sa fiafia i le fa'ato'ilaloina o le Iunaite Setete i le nofoaga e tasi e pei o le fa'ai'uga sili lea o le taumalulu a Saina.

“O le tausaga talu ai na sili atu ai le US i Saina i le pine auro e tasi i le Olimipeka o le Taumafanafana, o le tausaga lenei na sili atu ai Saina i le US i le pine e tasi,” o le faitau lea o se tasi o faamatalaga e sili atu i le 2,800 taimi.

E 15 pine na maua e le au a Saina -- e iva auro, fa siliva ma apamemea e lua.

olympics mascot

O Han Cong ma Sui Wenjing o lo'o fa'ase'e fa'ata'ita'i na fa'amauina le auro mulimuli a le atunu'u i le Olimipeka -- ma fa'ato'ilaloina ai se matati'a muamua o le lalolagi -- i se ta'aloga fa'alagona o paga i le afiafi o le Aso To'ona'i.

O le malosi o le taumalulu o Nouei sa tulaga muamua i pine auro e 16 ma le aofa'i e 37. Na maua e Siamani le 12 auro ma le 27 pine atoa.

"Ou te matua mitamita lava i mea na ausia e le au a Saina," o le tala lea a Min Rui, 32 tausaga le matua, le tagata faigaluega tekinolosi i le AFP i le Aso Sa, a o ia faʻatau ma ana uo teine ​​​​e toʻalua i tafatafa o le uati o le Olimipeka i se tasi o itumalo tutotonu o Beijing.

“O lo’o fa’ato’a amata lava le ta’aloga o le taumalulu ma o le to’atele o tagata ta’a’alo na filifilia mai isi matata ta’aloga. O le tulaga tolu la i le fa'asologa o pine, i luma atu o atunu'u e pei o Amerika ma Kanata, ose mea moni ua ausia."

O tupe fa'afaigaluega a Beijing i le atina'eina o ta'aloga i le taumalulu na fa'afaileleina ai se tupulaga fou o fetu fa'atosina.

Faatasi ai ma i latou o loo i ai le siamupini o le faasee o le kiona talavou o Su Yiming ma le alii faasee Saina-Amerika o Eileen Gu, o le tagata taalo sili ona ofoofogia a Saina e lua auro ma le pine siliva e tasi.

prev
Tallsen Wish You Merry Christmas And Happy New Year
Chinese New Year Spring Festival Is Coming Soon!
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect