loading

Malosi le toe fa'aleleia i Fefa'ataua'iga i le Lalolagi(2)

5

O lenei taamilosaga o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga e fesoʻotaʻi ma le faʻavaveina o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ona o le faʻavavevaveina o le alualu i luma o tui ma le faʻaofiina o faiga faʻavae tetele o le tamaoaiga i Europa ma le Iunaite Setete, o nai tamaoaiga tetele o loʻo faʻaleleia malosi, ma o le tele o faʻalapotopotoga faʻavaomalo ma faʻalapotopotoga ua siitia a latou faʻamoemoega mo le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o le lalolagi.

I lana lipoti lata mai, ua valoia e le Faletupe a le Lalolagi o le a oʻo i le 5.6% le aofaʻi o le tamaoaiga o le lalolagi i le 2021, ma faʻafeiloaʻi ai le toe malosi malosi i le 80 tausaga. O le International Monetary Fund (IMF) e sili atu le faʻamoemoe i lana faʻamasinoga, ma le talitonu o le a faʻatupulaia le tamaoaiga o le lalolagi i le 6% i lenei tausaga, i luga ole 0.5% mai le faʻamatalaga ia Ianuari.

O le siisii ​​foi o tau o oloa ose tasi foi lea o mafuaaga o le siisii ​​i luga o fefaatauaiga. O le siitaga lata mai o loʻo faʻaalia ai o le tau o le suauu mama mama i le lumanaʻi mo Iulai o loʻo tuʻuina atu i le New York Mercantile Exchange ua oʻo atu i le US$72.15 i le paelo.

E taua le matauina o faiga e faʻaleleia atili ai fefaʻatauaʻiga ua leva ona "i luga o le ala." Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 27th APEC Trade Ministers' Meeting na tuʻuina atu se faʻamatalaga tuʻufaʻatasia, faʻamalamalama o le a faʻatumauina se siosiomaga o fefaʻatauaʻiga matala, faʻatautaia fefaʻatauaʻiga ma felagolagomai i pisinisi tautua, ma faʻamalosia le galulue faʻatasi i fefaʻatauaʻiga sologa lelei. Na taua foi i le faamatalaga e tatau ona ave le faamuamua i le faailoaina ma iu ai ina iloiloina le aveesea o pa puipui e le manaomia i totonu o le vaega o fefaatauaiga o auaunaga.

E talitonu le au suʻesuʻe faʻatasi ai ma le faʻamalosia o le manaʻoga o le lalolagi, o le tele o tamaoaiga atinaʻe e faʻamalo le puleaina o le tafe o tagata ma logistics, faʻavavevave le tatalaina, ma o le a faʻaauau pea le tulaga o le maualuga o fefaʻatauaiga.

prev
China(Guangzhou) International Building Decoration Fair 2021
South Korea's Chip Exports Plunge 22.7% in July, First Decline in Nearly Thre...
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect