loading

O le fa'atau atu o Chip a Korea i Saute na pa'u i lalo i le 22.7% ia Iulai, Fa'aitiitiga muamua ile Toeititi atoa le tolu.

O oloa gaosi oloa gaosi oloa a Korea i Saute na paʻu ia Iulai mo le taimi muamua i le toeitiiti atoa le tolu tausaga, ma faʻaalia ai o loʻo faʻavaivaia le manaʻoga, e tusa ai ma se lipoti i luga o le upega tafaʻilagi a Lian He Zao Bao o Sigapoa i le 31 Iulai.

I le taʻua o Bloomberg, o le lipoti na fai mai o le semiconductor exports na paʻu i le 22.7% i lea tausaga ma lea tausaga ia Iulai ina ua siitia le 5.1% ia Iuni, e tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina atu e le ofisa o fuainumera fuainumera a Korea i le aso 31st. Sa tumau pea le maualuga o oloa ia Iulai, i luga 80% i lea tausaga ma lea tausaga ma e lei suia mai le masina talu ai.

Na faʻagesegese foi le gaosiga o chip mo le fa masina sosoo ia Iulai, ma faʻaalia ai o loʻo faʻatulagaina e le au gaosi oloa tetele galuega e faʻaalia ai le faʻamalieina o manaʻoga ma le faʻatupulaia o oloa, o le tala lea a le lipoti.

20220901100844786

Na ta'ua e le lipoti o le fa'avaivaia o le fa'atauga o chips ua fa'aopoopoina i le fa'aletonu o le tamaoaiga o le lalolagi. Semiconductors o se vaega autu mo se tamaoaiga o le lalolagi ua faʻateleina le faʻalagolago i mea tau eletise ma auaunaga i luga ole laiga. I le taimi o le faʻamaʻi, na faʻateleina le manaʻoga mo tupe meataalo ona o le toʻatele o tagata na liliu atu i galuega mamao ma aʻoaʻoga e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maua i le siama.

O le lipoti o loʻo fautua mai ai o le paʻu o semiconductor exports e fesoasoani e faʻamalamalamaina le faʻaitiitia o oloa faʻatau atu i fafo na faʻamauina e Korea i Saute ia Iulai mo le taimi muamua i le silia ma le lua tausaga. E ui o le aofaʻi o oloa faʻatau atu a Korea i Saute na siʻitia i le 9.4% ia Iulai, o faʻatauga i fafo o meataalo manatua na paʻu i le 13.5%.

20220831143431459_640x439

Na lapatai mai se tagata suʻesuʻe a le Citigroup e faapea o le lalolagi o le semiconductor industry ua oʻo atu i lona tulaga sili ona leaga i le 10 tausaga ma valoia o le manaʻoga mo le vaega chip e mafai ona pa'ū i le 25%.

prev
Strong Recovery in Global Trade(2)
China Has Become The UK's Largest Source Of Imports For The Fourth Consecutiv...1
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect