loading

Pehea e neʻe ai i nā lako kaumaha

ʻO ka hoʻoneʻe ʻana i nā lako kaumaha i manaʻo pinepine ʻia he hana. Hiki iā ʻoe ke hū iki, e hōʻeha paha ʻoe i kou kua ponoʻī, a pono ʻoe e noi i kāu hoaaloha e kōkua. ʻO ka loaʻa ʻana o kahi ʻāpana mea hana hou hiki ke paʻakikī a ʻaʻohe uku no ka mea ʻike ʻoe pono ʻoe e hoʻopili iā ia a puni. Eia naʻe, me ka ʻenehana kūpono, ʻaʻole paʻakikī loa ka hoʻoneʻe ʻana i kahi ʻāpana kaumaha.

TALLSEN SLIDES_640x427

Hiki iā ʻoe ke kiʻi i ka slider nui kūpono ma kāu lako kūloko a i ʻole hale kūʻai hoʻomaikaʻi home. Nā kaulahao aupuni e like me ka Home Depot a i ʻole Lako Tallsen ʻoiaʻiʻo e kūʻai aku i nā mea paheʻe hale. Inā hoʻolālā ʻoe e hoʻoneʻe i nā lako ma luna o ke kapena a i ʻole ka mauʻu, makemake ʻoe e kūʻai i nā sliders kūikawā no kēia ʻano neʻe.

Inā ʻaʻohe āu paheʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i ka Frisbee pū kekahi.

E hoʻonoho i kāu slider ma lalo o nā kihi ʻehā o ka lako. E hoʻokiʻekiʻe i kēlā me kēia kihi a kau i kahi paheʻe ma lalo e kū pono nā ʻaoʻao maʻemaʻe i ka papahele. E hoʻemi kēia i ka friction a maʻalahi ka neʻe ʻana.

TALLSEN FURNITURE

No ka pahu ʻana i nā lako. Ke kau ʻoe i ka slider ma lalo o nā kihi o nā lako, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka i ka hoʻokuke ʻana. Inā he kanaka ʻē aʻe, e kōkua kēia i ka hōʻoia ʻana ʻaʻole e hili ka lako. E ho'ēmi i ka pilikia o ka hoʻokuʻu ʻana i nā lako mai ka ʻaoʻao haʻahaʻa ma mua o ka luna. Me ka slider, hoʻopau ʻia ka friction a maʻalahi loa ka neʻe ʻana o nā lako.

Lako TALLSEN hāʻawi iā ʻoe i kahi ākea o nā koho, no laila inā ʻaʻole ʻoe i ʻike i ka mea e hoʻohana ai e hoʻohui i kāu mau keʻena i kou mau puka, e nānā i TALLSEN e hoʻoponopono i kāu mau nīnau.

TALLSEN HINGE

ikaika
How to fix broken cabinet door hinge
HOW TO REMOVE DRAWERS
A hiki

Kaʻana like i kāu mea aloha


LankalMiss
ʻaʻohe data
AiSherifuka ohakū Weia
Ke hoʻoikaika mau nei mākou no ka loaʻa ʻana o ka waiwai o nā mea kūʻai aku
Hoʻoka
Aa
TALLSEN Hana Hou a me ʻenehana, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Āʻ
Customer service
detect