Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 1
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 2
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 3
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 4
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 5
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 6
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 1
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 2
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 3
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 4
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 5
Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 6

Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci

Logo: Customized
Packing: 15 Sets/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage


    push extension lengkap kanggo mbukak bal prewangan laci pelari

    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 7


    THREE-FOLD SOFT CLOSING

    BALL BEARING SLIDES


    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 8


    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 9


    jeneng:

    push extension lengkap kanggo mbukak werni prewangan laci saluran ngleyang ril

    kekandelan

    1.2*1.2*1.5mm

    Jembar:

    45mm

    dawa

    250mm-650mm (10 inci -26 inci)

    Logo:

    Customized

    Packing:

    1 set/polybag; 15 Set/karton

    Rega:

    EXW,CIF, FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    Telung lipat pindho spring alus nutup bal prewangan minger. Terdiri dari penahan bola baja tahan karat, bantalan bola, dan paku keling. Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 10Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 11
    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 12

    Iki uga kalebu operasi sing disenyap uga ditahan kanggo nyegah laci muter-metu utawa mumbul-mundur.


    Sampurna kanggo peralatan lan piranti keras sing nampa cahya saka unsur--kayata griya ijo, kamar lemari, garasi, stasiun panggangan, lan liya-liyane!


    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 13
    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 14


    Dirancang kanggo tahan kondisi cuaca moderat. Kanthi khusus, lapisan tahan cuaca sing menehi proteksi kaping wolu luwih saka finish seng standar.


    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 15





    INSTALLATION DLAGRAM


    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 16

    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 17

    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 18

    Tallsen minangka pilihan utama ing antarane para tukang lemari, perabot lan peralatan kualitas premium ing saindenging jagad. Tallsen kanthi tliti ngasilake operasi geser laci sing lancar lan sepi, dirancang lan dibangun kanggo spesifikasi sing tepat, kualitas produk paling apik ing kelas, konsistensi lan layanan pelanggan, roller, undermount lan slide bantalan bal sing presisi dirancang kanggo fungsional ing sudhut. sawetara aplikasi.

    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 19


    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 20


    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 21

    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 22

    Full Extension Soft Close Ball Bearing Sisih laci 23

    Pitakonan Lan Jawaban:


    P: Kepiye carane milih pandhuan laci miturut beban?

    A: Ing sawetara mbukak standar punika: 18 mbukak sawetara inch, mbukak punika relatif cilik saka 18 inch, maneh dawa, luwih resistance, sing luwih cilik kapasitas mbukak, lan mbukak kapasitas sudo dening 3 kg saben 2 inci. kita duwe 20kg.35kg.45kg.68kg.120kg.150kg.220kg kanggo pilihan sampeyan.






    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online