Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 1
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 2
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 3
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 4
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 5
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 6
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 1
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 2
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 3
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 4
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 5
Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 6

Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep

Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
Pilihan Warna : Silver, Black, White, Gold
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3301 Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep


    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 7


    GAS SPRING

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 8

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3301 Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Jarak tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas


    PRODUCT DETAILS

    GS3301 Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep

    Gampang kanggo nginstal, awet lan stabil.

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 10
    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 11

    Instalasi sisih

    Bahan: baja cold-rolled

    Finishing: Electroplating / spraying


    Aplikasi: Menehi tingkat anteng munggah Opening kanggo kayu utawa lawang kabinet aluminium Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 12


    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 13

    INSTALLATION DIAGRAM

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 14

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 15

    Pusat tes Tallsen isine 200 meter persegi lan ngandhut luwih saka 10 Unit saka tliti dhuwur instrument testing eksperimen, kalebu engsel uyah semprotan tester, engsel muter tester, ril Muter overload muter tester, tampilan digital ngukur pasukan, mekanik universal tester lan Rockwell atose tester, etc.

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 16

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 17

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 18

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 19

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 20

    Kabinet Pintu Gas Spring Tutup Tetep 21


    FAQS:

    Diagram panginstalan


    1.Waca drawing dimensi instalasi kanggo tarik garis ing piring sisih, lan nginstal sisih plate mbenakake bagean karo ngawut-awut.


    2. Instal bagean mbenakake panel lawang ing panel lawang kanthi nggambar garis.


    3. Nyepetake ujung penyambung saka piring sisih (mburi teleskopik sing bisa dipindhah saka strut gas).


    4. posisi instalasi wis bener. biasane, mangga dipriksa maneh yen ukuran lan


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online