10 Inch Gas Strut 80N 1
10 Inch Gas Strut 80N 2
10 Inch Gas Strut 80N 3
10 Inch Gas Strut 80N 4
10 Inch Gas Strut 80N 5
10 Inch Gas Strut 80N 1
10 Inch Gas Strut 80N 2
10 Inch Gas Strut 80N 3
10 Inch Gas Strut 80N 4
10 Inch Gas Strut 80N 5

10 Inch Gas Strut 80N

Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
Pilihan Warna : Silver, Black, White, Gold
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3301 10 Inch Gas Strut 80N


    10 Inch Gas Strut 80N 6


    GAS SPRING

    10 Inch Gas Strut 80N 7

    10 Inch Gas Strut 80N 8

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS330110 Inch Gas Strut 80N

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Jarak tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    PRODUCT DETAILS


    GS3301 10 Inch Gas Strut 80N.


    10 Inch Gas Strut 80N 9
    10 Inch Gas Strut 80N 10 Tansah Lawang Kabinet Ing Posisi Bukak 90°, Lan Dhukungan Udara Kanthi Bebas.
    Banjur Bagean Strut Strut Udara Dipasang ing Bingkai Pintu Kabinet. 10 Inch Gas Strut 80N 11


    10 Inch Gas Strut 80N 12

    INSTALLATION DIAGRAM

    10 Inch Gas Strut 80N 13

    10 Inch Gas Strut 80N 14

    Struts gas, utawa dikenal minangka sumber gas utawa kejut gas, kasedhiya ing macem-macem wujud.

    Tallsen Hardware minangka produsen terkemuka pasar ing solusi kontrol gerakan adhedhasar ing China. Nawakake sawetara saka sudhut solusi bespoke - kiro-kiro saka bantuan angkat, liwat kanggo Mudhunake lan counterbalancing saka bobot - kita njamin maneuverability aman saka peralatan.

    10 Inch Gas Strut 80N 15

    10 Inch Gas Strut 80N 16

    10 Inch Gas Strut 80N 17

    10 Inch Gas Strut 80N 18

    10 Inch Gas Strut 80N 19

    10 Inch Gas Strut 80N 20


    FAQS:

    You Can Just Pay for The Design & Buy Your Gas Struts Elsewhere….However Purchase Your Gas Struts from us.

    Sampeyan bakal Entuk Rencana sing nuduhake sampeyan persis ing endi kanggo nyelehake Struts Gas

    Kita bakal menehi katrangan babagan Gas Struts, Brackets lan Force sing dibutuhake

    Iku bakal ngirit jam wektu lan dhuwit nyoba kanggo nggawe iku bisa ... Gas Struts sing angel buggers sethitik ... kita wis akeh wong frustasi nelpon kita sawise arep nang endi wae kanggo tuku!

    Lan Paling Apik… Mikir kabeh sing luwih apik sing bisa sampeyan lakoni tinimbang ngubengi nyoba nggawe struts gas kasebut bisa digunakake kanthi sampurna!!


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online