Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 1
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 2
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 3
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 4
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 5
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 6
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 1
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 2
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 3
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 4
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 5
Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 6

Strut Gas Angkatan sing bisa diatur

Size option:12'、 10'、 8'、 6'
Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
Pilihan Warna : Silver, Black, White, Gold
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3160 Luwes Force Gas Strut


    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 7


    GAS SPRING

    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 8

    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3160 Luwes Force Gas Strut

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Range Angkatan

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'、 10'、 8'、 6'

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    Paket

    1 pcs/polybag, 100 pcs/karton

    Aplikasi

    Pawon Nyumerepi munggah utawa mudhun lemari


    PRODUCT DETAILS

    GS3160 Adjustable Force Gas Strut bisa digunakake ing lemari pawon. Produk kasebut bobot entheng, ukurane cilik, nanging bobote gedhe. Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 10
    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 11 Kanthi segel lenga pindho lambe, sealing kuwat; bagean plastik diimpor saka Jepang, resistance suhu dhuwur, umur layanan dawa.
    Metal soyo tambah piring, telung titik instalasi posisi tenan. Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 12


    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 13

    INSTALLATION DIAGRAM


    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 14

    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 15


    Sampeyan bisa uga ora weruh, nanging struts gas nang endi wae, lan iki tegese padha ana ing mobil, kafilah lan ing jendhela ngarep. Dadi, yen rusak, sampeyan kudu ngerti carane ndandani utawa bisa ngganti. Mesthi, yen sampeyan ora profesional, sampeyan mbokmenawa ora ngerti carane ngganti strut gas, lan sanajan iku ora prosedur paling rumit, iku bisa dadi cukup fiddly.


    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 16

    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 17

    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 18

    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 19

    Strut Gas Angkatan sing bisa diatur 20


    FAQS:


    HOW TO INSTALL YOUR GAS STRUT

    Yen sampeyan tuku strut gas, disaranake nggunakake sambungan bal sing bakal mbantu ngenthengake nyandhang rod piston lan segel sing ora rata. Selehake tuwung saka baring liwat werni peserta lan pas karo rod piston mudhun ing 60 derajat kanggo vertikal. Kajaba iku, pasang struts karo rod mudhun kanggo lubrication paling luweh, mesthekake minangka sethitik nyandhang lan luh sabisa.

    DO NOT

    • Aja lubricate strut gas. Padha ngemot lenga kanggo damping lan self-lubrication.

    • Aja puncture utawa incinerate. SGS nyedhiyakake layanan pembuangan tanpa biaya.

    • Aja nyekel, ngeruk, chip, bend utawa Paint rod.

    • Struts gas ora dirancang kanggo muter luwih saka 15 kaping saben menit.

    • Struts gas ngirim ora over-compressed utawa over-extended: nyedhiyani mandeg fisik kanggo matesi strut kang extremes.

    • Aja nyoba re-gas / ngisi maneh strut. Iki minangka operasi sing mbebayani.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online