Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 1
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 2
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 3
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 4
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 5
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 6
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 1
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 2
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 3
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 4
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 5
Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 6

Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon

Bahan: Baja, plastik, tabung finishing 20 #
Pusat menyang tengah: 245mm
Stroke: 90 mm
Gaya: 120N-150N
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3190 Angkat Engsel kanggo Kabinet Pawon


    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 7


    GAS SPRING


    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 8

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3190 Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #, nilon+POM

    Pusat menyang tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    Aplikasi

    Gantung munggah utawa mudhun lemari pawon


    PRODUCT DETAILS


    Dhukungan strut gas digawe saka plastik ABS lan paduan sing kuat, gelisah lan kuwat banget. Cocog kanggo macem-macem jinis perabot kanggo nutup lawang, lemari kamar, lemari klambi, kothak panyimpenan, lawang kabinet lsp.



    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 10
    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 11

    Dhukungan elastis - Ngadopsi mekanisme kanggo operasi sing gampang, damper tahap lengkap lan perlindungan sing wicaksana nalika ora bocor lenga. Kanthi efek artefak apik, saindhenging longkangan utawa nutup, lawang mbukak lan nutup pianissimo lan quietly.


    Prasaja kanggo ngumpul, piring sing dipasang logam ndadekake papan kontak lemari lan uga piston gedhe, sing ndadekake instalasi dadi stabil lan kuwat. Trep kanggo ngganti piston lawang sadurunge ing omah sampeyan. Mangga ditliti foto kapindho, nuduhake variasi sing sampeyan pilih.



    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 12

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 14

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 15

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 16

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 17

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 18

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 19

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 20

    Angkat Engsel Kanggo Kabinet Pawon 21


    FAQS

    Q1: Apa strut gas suitbale ing umum?

    A: Spring Gas 120 N paling apik kanggo bobot lawang 100 N-120 N.


    P2: Apa ora kuwatir yen bocah-bocah bakal lara nalika mbanting lawang?

    A: Sawise bocah mbukak utawa nutup lawang, tutup ora bakal diwiwiti utawa dibanting banget karo damper ing njero.


    Q3: Ing titik apa aku kudu sok dong mirsani sambungan saka strut gas?

    A: Ora diidini menet piring lawang kanthi kuat yen ana jamming


    Q4: Apa paket lan konten produk sampeyan?

    A: Paket kalebu: sepasang x 120 N Gas Spring, mbenakake sekrup, instruksi instalasi.



    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online