Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 1
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 2
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 3
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 4
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 5
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 6
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 1
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 2
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 3
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 4
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 5
Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 6

Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik

Logo: Customized
Packing: 30 pcs/box; 20 pcs/karton
Rega: EXW, FOB, CIF
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    DH2010 Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik

    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 7

    STAINLESS STEEL HOLLOW T-TUBE HANDLE


    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 8


    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 9


    jeneng:

    DH2010 Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik

    dawa

    100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm

    Jarak bolongan

    64mm, 96mm, 128mm, 160mm, 192mm, 224mm, 256mm, 288mm

    Logo:

    Customized

    Packing:

    400 pcs / kothak; 200 pcs / karton,

    Rega:

    EXW,CIF,FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    DH2010 Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik. Tarik laci nikel sing disikat minangka pembantu sing apik kanggo laci lan lemari!


    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 10
    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 11


    Lumahing wis sacoro apik chamfered, tangan-polesan sawise jam, alus, Gamelan, lan kuwat ing kualitas.

    Lumahing nganggo proses electroplating lan ora gampang luntur.

    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 12
    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 13

    Rasa kuwat lan nyaman, finish perak sing apik. Cantik lan praktis.Bisa nyukupi kabutuhan.




    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 14


    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 15

    Yen sampeyan kaya wong liya, sampeyan wis ndeleng pawon luwih saka sepisan lan pengin ndandani, nanging tanpa mbuwang rejeki. Pawon minangka salah sawijining bagean paling larang ing omah ndandani maneh amarga kabeh ing pawon biaya banget : piranti, genteng, countertops , karya listrik lan pipa, lan liya-liyane. Nanging ana cara sing gampang lan murah kanggo nyegerake pawon: kanthi nginstal gagang kabinet anyar lan laci narik . Iku ora total transformasi pawon, nanging kaget efektif.


    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 16


    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 17

    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 18




    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 19





    Disikat Nikel Stainless Steel Lemari Tarik 20


    Pitakonan Lan Jawaban:

    3 Alasan Apa Hardware Anyar Dadi Efektif

    • Hardware penting banget - kanthi fisik tetep luwih akeh tinimbang fitur liyane saka lemari pawon.

    • Desain sing nggumunake, warni, lan rinci bisa ditindakake ing hardware kabinet-aspek sing bakal dadi akeh banget ing bagean pawon liyane.

    • Sampeyan bisa nggunakake bahan lan finish sing ora ditemokake ing panggon liya ing pawon: kabeh saka finish mengkilat, kaya pangilon nganti finish tembaga lan wesi wesi.




    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online