Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 1
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 2
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 3
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 4
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 5
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 6
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 1
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 2
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 3
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 4
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 5
Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 6

Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani

Logo: Customized
Packing: 30 pcs/box; 20 pcs/karton
Rega: EXW, FOB, CIF
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    DH2010 Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani

    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 7

    STAINLESS STEEL HOLLOW T-TUBE HANDLE


    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 8


    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 9


    jeneng:

    DH2010 Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani

    dawa

    100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm

    Jarak bolongan

    64mm, 96mm, 128mm, 160mm, 192mm, 224mm, 256mm, 288mm

    Logo:

    Customized

    Packing:

    400 pcs / kothak; 200 pcs / karton,

    Rega:

    EXW,CIF,FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    DH2010 Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani

    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 10
    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 11

    Hardware baja tahan karat sing ramping lan elegan serbaguna lan bisa digunakake kanthi motif apa wae.

    Tarik hardware kabinet pawon iki nduweni nilai sing apik kanggo rega kasebut

    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 12
    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 13

    Nyedhiyakake macem-macem desain, nggawe hardware sing trendi, kualitas terjangkau.



    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 14


    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 15

    Tallsen minangka merek Deutschland sing asli lan entuk warisan standar Jerman, kualitas unggul, kabeh kategori lan kinerja biaya dhuwur.



    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 16


    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 17

    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 18




    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 19





    Stainless Steel Hollow T-Bar Nangani 20


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Muga-muga, cara sing gampang iki minangka titik wiwitan sing migunani nalika blanja hardware kabinet. Pungkasane, eksperimen minangka cara paling apik kanggo nelpon ing preferensi pribadhi amarga saben kamar duwe syarat sing unik. Yen sampeyan ora yakin apa sing dikarepake, disaranake sampeyan nggawe urutan hardware sing luwih cilik. Njupuk sawetara wektu kanggo nyoba macem-macem gaya, ukuran, lan rampung kanggo ndeleng carane swap pengaruhe papan sampeyan.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online