Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 1
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 2
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 3
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 4
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 5
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 6
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 1
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 2
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 3
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 4
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 5
Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 6

Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet

Logo: Customized
Packing: 30 pcs/box; 20 pcs/karton
Rega: EXW, FOB, CIF
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    DH2020: Model gagang krom kanggo lemari


    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 7


    Pipa kothong stainless steel karo

    sikil alloy kothong



    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 8


    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 9



    jeneng:

    Model gagang krom kanggo lemari

    Ukuran

    96mm/128mm/160mm/192mm/224mm/256mm

    dawa

    118mm/150mm/182mm/214mm/246mm/278mm

    Logo:

    Customized

    Packing:

    400pcs / kothak; 200pcs / kothak

    Rega:

    EXW,CIF,FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    Garis ringkes lan kuat, bisu, resik

    lan kontur.

    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 10
    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 11

    Janji kualitas, dekorasi elegan,

    bahan stainless steel, padhet lan stabil.

    Nambah finish permukaan.

    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 12
    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 13

    Fashion lan keanggunan.






    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 14

    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 15


    Iki nangani kanggo lemari lan laci, saka perusahaan tallsen,

    Nilai perusahaan kita yaiku "Ayo pelanggan sukses, kerja tim, kejujuran lan kapercayan, nampa owah-owahan, prestasi bebarengan"

    Visi kasebut yaiku: dadi pathokan industri hardware rumah tangga China

    Misi: Komitmen kanggo mbangun platform pasokan hardware ngarep paling apik ing industri

    Semangat tim: semangat, sinar matahari, rasa syukur, kerja keras.





    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 16


    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 17


    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 18


    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 19

    Model Chrome Ngalahake kanggo Kabinet 20


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Q1: Apa produk utama sampeyan?

    A: Engsel, geser laci, gagang, spring gas, sikil furnitur, lift Tatami, penyangga, gantungan kabinet, lampu engsel.


    Q2: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
    A: Hubungi kita lan kita bakal ngatur conto gratis kanggo sampeyan.


    Q3: Apa sampeyan nawakake layanan OEM lan ODM?
    A: Ya, OEM utawa ODM welcome.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online