Piranti Rebound Pintu Kabinet 1
Piranti Rebound Pintu Kabinet 2
Piranti Rebound Pintu Kabinet 3
Piranti Rebound Pintu Kabinet 4
Piranti Rebound Pintu Kabinet 5
Piranti Rebound Pintu Kabinet 1
Piranti Rebound Pintu Kabinet 2
Piranti Rebound Pintu Kabinet 3
Piranti Rebound Pintu Kabinet 4
Piranti Rebound Pintu Kabinet 5

Piranti Rebound Pintu Kabinet

Rampung: Perak, Emas
Packing: 300 PCS/CATON
MOQ:600 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    BP2100 kabinèt lawang piranti mbalek


    Piranti Rebound Pintu Kabinet 6


    REBOUND DEVICE

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 7

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 8

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    BP2100 single head push opener

    Jinis:

    Piranti mbalek sirah siji

    Bahan:

    Aluminium + POM

    Bobot

    36g

    Finsh:

    Perak, Emas

    Packing:

    300 PCS/CATON

    MOQ:

    600 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina


    PRODUCT DETAILS

    Piranti mbalek BP2100 digawe saka cangkang paduan aluminium lan plastik. Lumahing cangkang aluminium dioksidasi kanggo nyegah kelembapan lan kelembapan. Piranti Rebound Pintu Kabinet 9
    Piranti Rebound Pintu Kabinet 10 Imbuhan puteran saka kadohan protruding saka sirah Magnetik bisa adaptasi kanggo ukuran longkangan lawang beda; uga duwe warna sliver lan emas kanggo pilihan sampeyan.
    Iku uga cocok kanggo lawang kabinèt jedhing. Four-bolongan tetep, ora gampang kanggo ngeculke lan nutup kerugian, lan instalasi firmer. Piranti Rebound Pintu Kabinet 11
    Piranti Rebound Pintu Kabinet 12 Titik sade kayata tekanan driji kanggo mbukak kabinet lan rebound lawang kabinet.


    INSTALLATION DIAGRAM

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 13

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 14

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 15

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 16

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 17

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 18

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 19

    Piranti Rebound Pintu Kabinet 20


    FAQ

    Q1: Suwene bakal pangiriman njupuk?

    A: Biasane ing 15-30 dina lan nganti jumlah pesenan.


    Q2: Apa cara pembayaran sampeyan?

    A: Pembayaran T / T minangka cara pembayaran normal, kanggo pesenan gedhe, L / C ditampa.


    Q3: Apa sampeyan bisa nyelehake logo, nggawe tas warna lan karton dhewe?
    A: Ya, sampeyan bisa menehi kula jumlah sing dikarepake lan menehi solusi.


    Q4: Q: Apa sampeyan bisa nggawe produk khusus?

    A: Ya, kita bisa. Yen iku produk kita Manufaktur, kita bisa menehi hasil gabungke macem-macem komponen kanggo ketemu syarat pelanggan; Yen produk sing ora manufaktur, kita uga bisa nampa pesenan, nanging kita bakal ngisi biaya cetakan lan mbutuhake MOQ produk sing disesuaikan.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online