Tekan Pintu Lemari 1
Tekan Pintu Lemari 2
Tekan Pintu Lemari 3
Tekan Pintu Lemari 4
Tekan Pintu Lemari 5
Tekan Pintu Lemari 6
Tekan Pintu Lemari 1
Tekan Pintu Lemari 2
Tekan Pintu Lemari 3
Tekan Pintu Lemari 4
Tekan Pintu Lemari 5
Tekan Pintu Lemari 6

Tekan Pintu Lemari

Bobot: 13g
Rampung: Abu-abu, Putih
Packing: 1000 PCS/CATON
MOQ:1000 PCS
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    BP2400 Tekan Pintu Lemari


    Tekan Pintu Lemari 7


    REBOUND DEVICE

    Tekan Pintu Lemari 8

    Tekan Pintu Lemari 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    BP2400 Lemari Door Door Press

    Jinis:

    Piranti Rebound pesawat tipis

    Bahan:

    POM

    Bobot

    13g

    Finsh:

    Grey, Putih

    Packing:

    1000 PCS/CATON

    MOQ:

    1000 PCS


    PRODUCT DETAILS

    BP2400 Cupboard Door Push Press wis dibangun ing spring-loaded plunger, sampeyan mung bisa mencet lawang kanggo ngunci utawa unlatch Tekan Pintu Lemari 10
    Tekan Pintu Lemari 11 Spring inti utama bisa recessed diinstal ing lawang kabinet dhewe. Ngirit papan lan luwih ayu.
    Ngilangi sing perlu kanggo nangani utawa knobs. Nggawe tampilan sing resik lan mulus tanpa tombol. Cocog kanggo nggunakake engsel tanpa fitur nutup dhewe . Tekan Pintu Lemari 12


    INSTALLATION DIAGRAM


    Tekan Pintu Lemari 13


    Tekan Pintu Lemari 14


    Tallsen Hardware spesialis ing hardware riset, produksi lan marketing kanggo perabot omah. Produk kami kalebu kothak laci logam, slide undermount, slide bantalan bola, engsel kabinet, spring gas, gagang, push openner, hook sandhangan, sikil furnitur lan liya-liyane.


    Tekan Pintu Lemari 15

    Tekan Pintu Lemari 16

    Tekan Pintu Lemari 17

    Tekan Pintu Lemari 18

    Tekan Pintu Lemari 19

    Tekan Pintu Lemari 20


    FAQS:

    Q1: Apa jaminan produk sampeyan?

    A: Luwih saka 25 Taun Jaminan Mekanik.


    Q2: Apa sampeyan duwe sistem kualitas?

    A: Ya wis. Kita wis nyiyapake sistem kualitas lan uga ngontrol kualitas produksi minangka saben

    instruksi lan syarat ing lan uga-kontrol saben prosedur saindhenging massa-produksi.


    Q3: Apa sertifikat sampeyan duwe?

    A: Kita duwe Sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas ISO9001, Sertifikasi SGS lan Sertifikat CE, kabeh produk kita dirancang miturut standar internasional, kayata standar EN / CE, UL, ANSI.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online