Pembuka Pintu Kabinet Kab 1
Pembuka Pintu Kabinet Kab 2
Pembuka Pintu Kabinet Kab 3
Pembuka Pintu Kabinet Kab 4
Pembuka Pintu Kabinet Kab 5
Pembuka Pintu Kabinet Kab 6
Pembuka Pintu Kabinet Kab 1
Pembuka Pintu Kabinet Kab 2
Pembuka Pintu Kabinet Kab 3
Pembuka Pintu Kabinet Kab 4
Pembuka Pintu Kabinet Kab 5
Pembuka Pintu Kabinet Kab 6

Pembuka Pintu Kabinet Kab

Rampung: Perak, Emas
Packing: 300 PCS/CATON
MOQ:600 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    BP2100 Kabinet Door Opener


    Pembuka Pintu Kabinet Kab 7


    REBOUND DEVICE

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 8

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    BP2100 Kabinet Door Opener

    Jinis:

    Piranti mbalek sirah siji

    Bahan:

    Aluminium + POM

    Bobot

    36g

    Finsh:

    Perak, Emas

    Packing:

    300 PCS/CATON

    MOQ:

    600 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina


    PRODUCT DETAILS


    Miturut BP2100 Kabinet Door Opener, mung Pencet kanggo mbukak tanpa gagang. Iki minangka pambuka lawang kabinet kanggo lawang tanpa gagang pawon utawa kenop.

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 10
    Pembuka Pintu Kabinet Kab 11

    Mekanisme sing kuwat lan alus ndhukung umur sing dawa. Iki dipasang karo sekrup countersunk lan adaptor.



    Cocog ing rong dawa sing beda, 20mm lan 37mm lan ing rong desain sing beda

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 12
    Pembuka Pintu Kabinet Kab 13

    Magnet kanggo lemari engsel tanpa spring. Pembuka lawang bisa diatur sakwise. Iku lengkap karo piring Magnetik poto-adhesive lan pin meneng.


    INSTALLATION DIAGRAM

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 14

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 15

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 16

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 17

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 18

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 19

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 20

    Pembuka Pintu Kabinet Kab 21


    FAQ

    Q1: Suwene bakal pangiriman njupuk?

    A: Biasane ing 15-30 dina lan nganti jumlah pesenan.


    Q2: Apa cara pembayaran sampeyan?

    A: Pembayaran T / T minangka cara pembayaran normal, kanggo pesenan gedhe, L / C ditampa.


    Q3: Kepiye carane mbukak kabinet nganggo piranti kasebut?
    A: Cukup push kanggo mbukak, ngganti kenop lan gagang.


    Q4: Kepiye carane bisa dipasang?

    A: Padha dipasang ing lawang, menehi tampilan sing resik lan ramping ing pawon.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online