loading

Ua Avea Saina ma Punavai Tele a Peretania mo le Fa'asoesa

2

E tusa ai ma faʻamaumauga a le Ofisa o Tiute a Saina, i le kuata muamua o lenei tausaga, o fefaʻatauaʻiga a Sino-Peretania i oloa na oʻo atu i le US $ 25.2 piliona, o se siʻitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 64.4%. Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i fafo a Saina o le US $ 18.66 piliona, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 80%; O oloa faaulufale mai mai Peretania e US$6.54 piliona, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 31.8%. Ua avea Saina ma puna tele o oloa faaulufale mai a Peretania mo le kuata lona fa.

Talu ai nei, ua faʻalauteleina e Peretania lona manaʻoga mo oloa e pei o masini Saina, mea faʻaeletoroni ma sapalai faafomaʻi. Na suʻesuʻeina e le "Guardian" Peretania o Saina o le uluai tamaoaiga tele na toe faʻaleleia mai le faʻamaʻi fou o le niumonia, ma e na o le pau lea o le tamaoaiga tele i le lalolagi na ausia le tuputupu aʻe lelei i le 2020. Na vave ona toe faʻafoʻisia e Saina le faʻatonuga o le gaosiga ma le ola, ma mafai ai ona faʻafetaui le manaʻoga a Peretania.

Talu mai le kuata lona lua o le 2020, o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai a Peretania mai Saina ua sili atu nai lo isi atunuʻu, ma ua faʻaalia ai se tulaga maualuga. I le 2020, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga i oloa i le va o Saina ma Peretania o le a siitia i le 92.4 piliona US. tala, lea o loʻo maualuga pea e ui i tulaga le lelei o le sosolo o le faʻamaʻi ma le faʻaauau pea o le paʻu i fefaʻatauaiga faavaomalo. O tupe teufaafaigaluega e lua i le va o Saina ma Peretania ua alualu i luma.

prev
Global Trade Rose 10% Year-on-year In The First Quarter, A Strong Recovery Fr...2
Shipping & Freight Cost Increases, Freight Capacity, And Shipping Container S...
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect