loading

Faatele o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Mea e Faaaogā ai, Faaaogā o le ʻAuaʻoina o le ʻau

Faataitiga o le Lauau ma le Vaai

Faatasi ai ma le faʻaauau pea ona faʻatuai ma tapunia faʻamaʻi, manaoga le tumau mo uta vasa mai Asia i le Iunaite Setete, ma le leai o se gafatia, o loʻo maualuga pea le tau o le sami ma feʻaveaʻi taimi.

E ui o loʻo faʻaopoopoina e nisi o vaʻa tetele le malosi manaʻomia, e aofia ai i luga Asia-Europa auala, o nisi o nei au'aunaga o le a na'o uta fa'apitoa. E toetoe lava a leai ni va'a fa'aagaga e maua, o nei fa'aopoopoga e mafai ona o'o mai i le fa'aleagaina o le gafatia i luga o isi auala.

A o lo'o mautu tau o uta o lo'o fa'aulufale mai ma fa'atau atu i fafo saili auala e sui ai uta i le sami e ui i tupe fa'aalu ma fa'aletonu tau tupe - e fai ma auala e fa'amautu ai fa'amaumauga ma fausia ai le fa'amaoni o tagata fa'atau a'o fa'atau atu a latou tagata tauva ona o le tuai o fa'atauga.

Fa'amatalaga Maketi uta

Faatasi ai ma mea uma o loʻo tutupu i uta i aso nei, Freightos.com CMO Ethan Buchman Ma le aai Ulu o Suesuega Iuta Levine na faʻapotopoto e faʻapotopoto mea o loʻo tupu, aisea ua tupu ai, ma mea e mafai ona faʻamoemoeina e le au faʻaulufale mai ma le au faʻatau atu i masina a sau.

Faatele o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Faaauaʻoina o le Mea e Faaaogā ai, Faaaogā o le ʻAuaʻoina o le ʻau 1

Siitia ma tuai le tau o uta i le sami

O lo'o fa'atauva'a fa'atau oloa toe fa'aputu mea fou y ma tausisi i tagata faatau sili maualuga mana'oga, ae i le tuai ma le tapunia o uta o le vasa, e faigata ona fa'aauau .

O lo'o tu'u mai e tagata fa'aulufale mai oka vave o taimi maualuga e 'alofia ai le maua e aunoa ma le toe fo'i i le a'oga ma isi su'esu'ega fa'atausaga. O lenei o ole mana'oga o lo'o fa'aliliuina ile si'itia o tau o uta i le tele o auala , fa'atasi ai ma nisi o fe'avea'i fa'alauiloa vave maualuga tau faaopoopo i tau ua uma ona siitia.

  • Asia-US Talafatai i Sisifo tau faaitiitia 9% i $5,970/FEU , ae o loʻo maualuga pea le 114% nai lo le taimi tutusa i le tausaga talu ai.

  • Asia-US Talafatai i Sasae tau a'e i $10,319/FEU, luga a 200% siitaga pe a faatusatusa i fua faatatau mo lenei vaiaso i le tausaga talu ai.

  • Asia-Europa i Matu Ma le aai North Europe-US East Coast tau siitia i $13,040/FEU Ma le aai $5,989/FEU taitasi. Asia ma Europa i Matu e toetoe lava 650% sili atu le taugata nai lo lenei taimi i le tausaga talu ai.

prev
China Has Become The UK's Largest Source Of Imports For The Fourth Consecutiv...
Crossing The Mountain, China-Nepal Economic And Trade Cooperation Reaches New...
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect