loading

Laasia le Mauga, Saina-Nepal Tamaoaiga ma Fefaʻatauaʻiga Felagolagomai ausia fou

Talu ai nei, na maua ai e le Fono a le Setete ma le Minisita o le Va i Fafo Wang Yi le Minisita o le Va i Fafo Nepalese Khadga i Qingdao, Shandong Province, mo se asiasiga i Saina. O le uluai asiasiga lea a se Minisita o le Va i Fafo a Nepalese talu ona faavaeina le malo o Deuba ia Iulai o le tausaga talu ai. I le asiasiga a Khadga i Saina, na ausia e itu e lua se maliega taua i le galulue faatasi.

Na fa'ailoa mai e Saina o le a tu'uina atu e leai se tau o togafitiga i le 98% o oloa a Nepalese ma fa'afeiloa'ia le fa'alauteleina o le fa'atauina atu o lauti a Nepalese, vaila'au fa'ato'aga a Saina ma oloa fa'ato'aga ma lafumanu i Saina. Fai mai Wang Yi na te lagolagoina le itu a Nigeria e faʻaaoga lelei lenei tufatufaga o faiga faʻavae ma faʻalautele ana oloa auina atu i Saina. I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea le alualu i luma o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga a Saina-Nepal. 2021, Saina-Nepal le aofaʻi o fefaʻatauaiga na oʻo i le 1.98 piliona US. tala, o se siitaga e 67 pasene i lea tausaga ma lea tausaga; O pisinisi a Saina ua teu faafaigaluega 52.01 miliona U.S. tala i tupe teu fa'atupe tuusa'o i Nepal; O pisinisi a Saina ua sainia le 1.28 piliona US. tala i konekarate faufale fou i Nepal ma faʻamaeʻaina se faʻatauga o le 400 miliona U.S. tālā. E ui i le tele o eseesega i tulaga tau tamaoaiga, o atunuu e lua o loʻo i ai le malosi faʻatasi i fefaʻatauaiga ma le tamaoaiga, ma o loʻo i ai foi le avanoa tele mo atinaʻe.

d058ccbf6c81800aa64ad6a71cf5e6f0838b4733

O itu e lua o le a faʻaleleia fefaʻatauaʻiga faʻaletagata ma faʻatautaia vaʻalele tuusaʻo e faʻafaigofie ai fefaʻatauaiga o tagata i tagata. E tusa ai ma faʻasalalauga a Nepali, o tagata tafafao mai Saina o se tasi lea o punaʻoa autu o tagata asiasi mai fafo i Nepal, ma le aofaʻi o 3,670 Saina turisi na ulufale mai i le atunuʻu talu mai le 2022. E tusa ai ma le Nepal Tourism Board, o le aofaʻi o 1,593 Saina turisi na taunuʻu i Nepal e ala i felauaiga ia Iulai, o le numera maualuga lea o tagata tafafao maimoa talu mai le faʻamaʻi o le COVID-19. O lea ua soso’o ai ma le taofia o malaga tuusa’o i le va o Saina ma Nepal.

prev
Shipping & Freight Cost Increases, Freight Capacity, And Shipping Container S...
E-commerce Furniture Industry Trends Are Going To Happen
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect