loading

Ua maofa le au Netizen i le matamata o Taikonauts i Taaloga Olimipeka Live Mai Saina Space

Ua atoa nei le 53 aso o la latou malaga i le taamilosaga, o le auvaa e toatolu a Shenzhou-12 va'a va'alele e leai ni fa'afitauli i le matamata i Ta'aloga Olimipeka a Tokyo mai le Tianhe space station core module a Saina, lea o lo'o taamilo i le 390 kilomita i luga a'e o le lalolagi, i le lotolotoi o la latou galuega masani, fa'afetai. i tekinolosi feso'otaiga vavave fa'aneionapo ua fa'ate'ia ai tagata Saina netizeni.

CSS


O le auvaa, Nie Haisheng, Liu Boming ma Tang Hongbo, na momoli atu le faamalo ma moomooga alofa i le au taaalo a Saina sa tauva i Tokyo i se ata vitio na lafoina e le faasalalau a le setete o China Central Television (CCTV) i lana Twitter-pei o le Sina Weibo account i le po o le Aso Toonai.

Fai mai Tang i le vitio e ui lava sa pisi tele a latou taimi faigaluega, ae o le matamata i Taaloga Olimipeka i taimi paganoa na aumaia ai le fiafia i lo latou olaga i le avanoa.

“E manaia le Taaloga Olimipeka a Tokyo, ma e faapitoa lava ona matou matamata i ta’aloga na ta’alo ai tagata ta’a’alo a Saina. Ua lu'iina e le au ta'aalo a Saina i latou lava ma ua ausia le tele o manumalo mata'utia ma fa'amauina ni matati'a fou, ma e matua mitamita lava tatou Saina ia i latou. Matou te lagona le fiafia moni mo i latou, ”o le tala lea a Liu.
"O tauvaga, fesoʻotaʻiga, galue malosi, tauivi, talie ma loimata, o mea uma ia o le Olimipeka. O le matagofie o le faatinoga a le au taaalo e musuia ai i tatou uma e galulue malosi ma ia avea ma se tagata sili atu, "o le tala lea a le taitai o le auvaa a Shenzhou-12 Nie i le mea pueata.


TAIKO

Na lipotia mai e le CCTV e faʻaaoga e le au tekinisia i luga o le eleele satelite faʻasalalau e faʻafeiloaʻi ai faailo o le TV i le nofoaga avanoa i le taimi moni.

O taikonauts e tolu o loʻo faʻapipiʻiina i telefoni feʻaveaʻi ma tablets, e mafai ai ona latou faia telefoni pe faʻalauiloa talanoaga vitio ma le 'au o le eleele ma o latou aiga ma faʻamatalaga faʻamatalaga e toetoe lava tutusa ma i latou i luga o le lalolagi.

Na fa'aalia e le au fa'asalalau a Saina i luga o fa'asalalauga fa'asalalau e fa'apea, o le matamata i Ta'aloga Olimipeka i le vateatea e "malulu" ma "matagofie".

"O le toʻatele o tagata sa pisi tele e matamata i le Olimipeka ma na toetoe a galo ai e tolu a matou tagata vaʻalele i le vanimonimo... Lagona le mitamita!" na tusia e se isi netizen.
O le mea moni, o le Tianhe "space villa," o se igoa na faʻaaogaina e tagata faʻasalalau ona o ona potu moe faʻapitoa e tolu, o se potu malolo lautele ma se faletaele, o loʻo i ai foi se faletaalo avanoa e faʻapipiʻiina ma se taʻavale faʻapitoa ma se uila e lagolago ai taikonauts. ' mana'omia i aso uma mo faamalositino.

prev
On Arbor Day March 12,2022, Tallsen Care For The Forest
Slim Metal Drawer Box Over 50,000 Times Opening And Closing
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect