loading

O Poloaiga Fou mo Meaafale Tumau Malosi ia Me, Faatupulaia 47%

O poloaiga fou mo meaafale na tumau pea le malosi ia Me, faʻatupulaia le 47% pe a faʻatusatusa i le masina lava lea i le tausaga talu ai, e tusa ai ma suʻesuʻega fou a Furniture Insights o fale gaosi fale ma tufatufa mai le kamupani tausitusi ma faufautua Smith Leonard.

growth

"O faʻaiʻuga o la matou suʻesuʻega lata mai o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia i lea tausaga ma lea tausaga le tuputupu aʻe malosi ona o faʻatusatusaga ua amata ona atagia mai ai le amataga o pisinisi e toe foʻi mai e amata ia Me 2020," o le tala lea a Smith Leonard Partner Ken Smith i le lipoti, ma matauina le 91% o kamupani suʻesuʻe. si'itia oka oka ia Me. "I le tausaga e oʻo mai i le taimi nei, o poloaiga fou na siitia i luga 67% i luga o le lima masina muamua o le 2020. Toe foʻi i tua i taimi masani, matou faʻatusatusa le tausaga fou o poloaiga i le taimi nei mo le 2021 i le 2019. O lena faʻatusatusaga na faʻaalia ai o poloaiga fou na siitia e tusa ma le 36% i luga o lena vaitaimi, e tutusa ma le matou lipoti i le masina talu ai mo le tausaga o Aperila e oʻo mai i le aso. O lea la, o nei faʻaiʻuga e foliga mai e faʻaalia ai le lelei o pisinisi e pei ona foliga mai.

Na siitia le 64% o uta ia Me 2020 a o faʻaauau pea ona faʻateleina le au faʻatau ma amata ona lafo mai i tua. "O lenei siitaga na aumaia ai le tausaga e oo mai i le taimi nei i se siitaga e 43%," o le tala lea a Smith. "O faʻaiʻuga o tausaga taʻitasi na faʻaalia ai le siʻitia o le 17% i le tausaga-i-le-aso 2019 iʻuga."

"O le tele o tagata gaosi oloa o loʻo faʻaalia aso tuʻuina atu e tusa ma le tolu masina i le sili atu i le ono masina mai mea na matou faʻalogo ai," o le tala lea a Smith. "O loʻo iai faʻafitauli tutusa a le au faʻasoa ona o le tele o kamupani Asia ua tapunia pe tuai ona o le COVID-19 foi."

O le maualuga o tupe maua na ogatasi ma uta, na siitia le 50% mai ia Me i le tausaga talu ai. Na faʻailoa e Smith e faʻapea, i tulaga faʻaletonu o loʻo i ai nei, "o le tele o matagaluega o aitalafu o loʻo faʻamautinoa o loʻo iai nei tagata faʻatau ma oka tuai aʻo leʻi faia ni oka fou."

prev
Global Trade Rose 10% Year-on-year In The First Quarter, A Strong Recovery Fr...1
Global Trade Rose 10% Year-on-year In The First Quarter, A Strong Recovery Fr...
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect