loading

O Fefa'ataua'iga a le Lalolagi Si'i 10% Tausaga-i-Tausaga I le Kuata Muamua, Ose Toe Fa'aleleia Fr...1

2

Mai le va'aiga o faiga tau fefa'ataua'iga, i le kuata muamua o le 2021, o le tele o alamanuia i fefa'ataua'iga i le lalolagi ua fa'aalia le malosi o le toe fa'aleleia. O fefaʻatauaʻiga i pisinisi e fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻi fou o le niumonia, e pei o vailaʻau, fesoʻotaʻiga ma mea faigaluega a le ofisa, o loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia, ma fefaʻatauaʻiga i isi pisinisi e pei o minerale ma meaʻai faʻatoʻaga. E iai foʻi le tuputupu aʻe. I se fa'atusatusaga, o lo'o fa'aauau pea ona fa'aletonu le alamanuia o le malosi, ma o fefa'ataua'iga o mea tau femalagaiga fa'avaomalo o lo'o i lalo ifo o le averesi.

Na faailoa mai e le lipoti e faapea, i le 2021 o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi o le a iai faiga nei:

   1. O le alualu i luma o le tamaoaiga o le lalolagi ma le toe faʻaleleia o fefaʻatauaiga e le tutusa, ma o nisi tamaoaiga ua toe malosi ma vave atu nai lo isi. O le toe faaleleia o le tamaoaiga o Saina ma Amerika ua faamoemoe e avea ma malosiaga autu o le tuputupu ae o le lalolagi i le 2021, aemaise lava mo atunuu e maualuga le tulaga o fefaʻatauaʻiga faʻatasi ma Saina ma le Iunaite Setete, e pei o atunuu Asia i Sasaʻe, Kanata ma Mekisiko. O le maufetuuna'i o fefa'ataua'iga i le lalolagi e tele lava ona o le tamaoaiga o Asia i Sasa'e, o lo latou vave manuia i le fa'aitiitia o le fa'ama'i, ma le malosi o le mana'omia o le lalolagi mo oloa fou e feso'ota'i ma le niumonia, lea na mafai ai ona toe fa'aleleia vave a latou tamaoaiga ma fefa'ataua'iga. I isi atunu'u tau atia'e, ua fa'agesegese le toe fa'aleleia o fefa'ataua'iga. O fefaʻatauaʻiga i atunuʻu atiaʻe ua faʻaleleia atili. O loʻo faʻamoemoe o le faʻamaʻi fou o le niumonia o le a faʻaauau pea ona faʻalavelaveina le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga toe faʻaleleia o le tele o atunuʻu atinaʻe a itiiti ifo i le 2021.

   2. Ole faiga ole fa'agaioiga ole filifili ole tau ole lalolagi e ono fa'asolo atili. O le faʻamaʻi fou o le niumonia na mafua ai le le mautonu i le faʻagaioiina o le tele o filifili tau taua o le lalolagi, ma ua tuʻuina atu ai foʻi faʻamalosi mo kamupani e vaevae maketi ma faʻalatalata atu gaioiga gaosiga i tagata faʻatau. O le fa'aauauina o le atina'e ma le fa'atinoina o feagaiga fa'aitulagi tau fefa'ataua'iga e pei o le "Regional Comprehensive Economic Partnership Agreement" (RCEP) ma le "African Continental Free Trade Agreement" (AfCFTA), fa'aauau pea fete'ena'iga tau fefa'ataua'iga i le va o tamaoaiga tetele, ma le fa'aauauina o le le lava o pusa ma tau o uta Factors. e pei o le si'itia o tau e ono o'o atu ai fo'i i le fa'atuputeleina atili o fa'ata'ita'iga o fa'ata'ita'iga o fa'asologa o tau o le lalolagi.

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
leai ni faamatalaga
Puletaofia © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Faaaoga 
Customer service
detect