loading

O Fefa'ataua'iga a le Lalolagi Si'i 10% Tausaga-i-le-tausaga I le Kuata Muamua, A Malosi Toe Fa'aleleia Fr

 1(1)

3. O faiga faʻavae talafeagai ma faʻalavelave a malo o atunuʻu eseese o le a faʻaauau pea ona aʻafia ai fefaʻatauaʻiga faavaomalo ma le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻamaʻi. O fete'ena'iga fa'ava-o-malo i le va o nisi o tamaoaiga tetele ma fa'afitauli o lo'o feagai nei ma faiga fa'atauva'a fa'alaua'itele, ma isi, e ono iai se fa'alavelave fa'alavelave i fefa'ataua'iga o le lalolagi. E le gata i lea, o taumafaiga a itu uma e faʻamalosia se faiga faʻaleleia faʻaauau ma le tele o aʻafiaga o agafesootai ma le siosiomaga e ono aʻafia ai le faʻataʻitaʻiga o fefaʻatauaʻiga o le lalolagi.

   4. O lo'o fa'atupula'ia le aofa'i o aitalafu i le lalolagi, lea e mafua ai le le mautu o le tamaoaiga tele. I le taimi o le faʻafitauli fou o le faʻamaʻi o le niumonia, o malo o atunuʻu eseese ina ia faʻatumauina le tamaoaiga ma aitalafu faʻaopoopo e ono mafua ai le le mautu tau tupe. Tusa lava pe leai se fa'alavelave fa'aletonu o aitalafu a le lalolagi, o le fa'ateleina o aitalafu ma aitalafu e mafai ona o'o mai ai le le mautu i le tamaoaiga o le lalolagi. So'o se fa'atuputeleina o tului o le a fa'amalosia ai nonōgatupe a le atunu'u ma tagata tumaoti, ma o le a iai se a'afiaga leaga i tupe teufaafaigaluega ma fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo, aemaise lava i atunu'u tau atia'e e utiuti le avanoa tau tupe.

   5. E ono o'o iai suiga tumau o le fa'aaogaina e tagata fa'atau. I le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, o amioga a tagata faʻatau ua oʻo i suiga tetele. Ua faateleina le manaoga i nisi o vaega, e pei o oloa tau soifua maloloina, auaunaga faafuainumera, fesootaiga, ma meafaigaluega o le fale, ae o manaoga i isi vaega ua faaitiitia, e pei o mea tau felauaiga, femalagaaiga faavaomalo, ma auaunaga talimalo. Afai e tumau pea nisi o nei suiga, o le a aafia ai manaoga o tagata faatau mo oloa ma auaunaga mai fafo.

prev
New Orders For Furniture Remained Strong in May, Growing 47%
China-ASEAN Relations Usher in New Prospects For Quality Improvement And Upgr...1
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect