loading

ʻAʻole maʻalahi nā kumu o ke kaʻa kaʻa

Ke hoʻomau nei ka maikaʻi o koʻu ʻāina i ka hoʻokele waiwai a me ka noho ʻana, ʻoi aku ka nui o nā paheʻe kinipōpō kila i hoʻohana ʻia i nā lako, a hiki i nā paheʻe kinipōpō kila ke loaʻa i nā pilikia huki huki ke hoʻohana ʻia. Ua hōʻuluʻulu ʻo Kunshan Jinluda Company i kēia:

1. ʻO nā pōpō kila o ke kaʻa paheʻe he mau pōpō kila haʻahaʻa, i hoʻopaʻa ʻia, ʻaʻole i piha a puni, a i ʻole ka hoʻolālā ʻana o ke kaʻa paheʻe ponoʻī.

2. Nui nā mea i hoʻopaʻa ʻia a kaumaha, kahi e ʻoki ai i ka wahi drawer, e hoʻokau nui ʻia ke kaʻa paheʻe no ka hana maʻalahi.

3. ʻOi aku ka lōʻihi o ka manawa hoʻohana, ʻo ka maʻamau o ke ola lawelawe o ke kaʻa paheʻe he 50,000 mau manawa o ka wehe a pani ʻana. Inā lōʻihi ke ola o ka lawelawe, ʻoi aku ka liʻiliʻi o nā pōpō kila i loko, ʻaʻole hiki ke hoʻokuʻu a huki.

4. ʻAneʻe ʻia ke kaʻa paheʻe, a ua maʻalahi ka ʻāʻī ʻana o ka puʻu pōleʻa a me nā pōpō kila i loko o kahi ʻano haʻahaʻa haʻahaʻa.

5. ʻAʻole i hoʻolikelike ʻia nā kaʻa paheʻe i hoʻonohonoho ʻia, ʻaʻole liʻiliʻi ka ʻāpana hoʻokomo ma waena o nā kaʻa paheʻe a i ʻole ua lōʻihi loa nā wili e ālai i ka drawer.

6. ʻAʻohe o kēia mau kumu i koi ʻia i kahi aila lubricating inā ʻaʻole maʻalahi ke kaʻa paheʻe.

ikaika
Key points of drawer slides selection
Professional slide
A hiki

Kaʻana like i kāu mea aloha


LankalMiss
ʻaʻohe data
AiSherifuka ohakū Weia
Ke hoʻoikaika mau nei mākou no ka loaʻa ʻana o ka waiwai o nā mea kūʻai aku
Hoʻoka
Aa
TALLSEN Hana Hou a me ʻenehana, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Āʻ
Customer service
detect