loading

Hoʻomaka ka pilina o Kina-ASEAN i nā manaʻo hou no ka hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻana a me ka hoʻonui ...1

2(1)

Hoʻomaka ka pilina o Kina-ASEAN i nā manaʻo hou no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi a me ka hoʻomaikaʻi ʻana (3)

Mai ka puka ʻana mai o ka maʻi ahulau, ua lanakila ʻo Kina i kāna mau pilikia ponoʻī a hāʻawi ikaika i nā mea anti-epidemic a me ke kōkua ʻenehana i nā ʻāina ʻo ASEAN, a ua hāʻawi ʻoi aku ma mua o 100 miliona mau kano o nā kano coronavirus hou i nā ʻāina ʻo ASEAN. Ua lilo nā lāʻau lapaʻau o Kina i kākoʻo koʻikoʻi no ASEAN e kūkulu i ka "Great Wall of Immunization" a me ke alahaka i ka "Immune Gap." Ua ʻōlelo ʻo Kina e hoʻomau ʻo ia e hui pū me nā ʻāina ʻo ASEAN e hakakā i ka maʻi maʻi, e hāʻawi i nā ʻāina ʻo ASEAN i nā lāʻau lapaʻau hou aʻe, a e hoʻokō i ka noiʻi a me ka hana ʻana i ka lāʻau lapaʻau, ke kūʻai ʻana, ka nānā ʻana a me ka hui pū ʻana e like me nā pono o ASEAN.

No ka hoʻonui ʻana i ka hui anti-epidemic, hoʻoikaika i ka hoʻokele waiwai, hoʻomaikaʻi i ke kiʻekiʻe o ka pilina, hiki i ka "South China Sea Code of Conduct" i ka wā hiki loa, e koi i ka hoʻopaʻa ʻana i ka multilateralism, a me ka hoʻoikaika pū ʻana i nā waiwai Asia. E pili ana i ka hoʻomohala ʻana o ka pilina Kina-ASEAN, ʻo nā manaʻo o Kina i kēia manawa a lōʻihi hoʻi.

E kūʻē i ke ʻano o ka maʻi maʻi, ʻo Kina a me ka hoʻokele waiwai o ASEAN, kālepa a me ka hoʻopukapuka ʻana i hoʻopaʻa i ka ʻano. ʻO nā ʻaoʻao ʻelua nā hoa kālepa nui loa o kēlā me kēia a hoʻolaha pū i ke kau inoa ʻana o ka Regional Comprehensive Economic Partnership Agreement, e alakaʻi ana i ka hoʻihoʻi ʻana i ka hoʻokele waiwai.

ikaika
Global Trade Rose 10% Year-on-year In The First Quarter, A Strong Recovery Fr...
China-ASEAN Relations Usher in New Prospects For Quality Improvement And Upgr...
A hiki

Kaʻana like i kāu mea aloha


LankalMiss
ʻaʻohe data
AiSherifuka ohakū Weia
Ke hoʻoikaika mau nei mākou no ka loaʻa ʻana o ka waiwai o nā mea kūʻai aku
Hoʻoka
Aa
TALLSEN Hana Hou a me ʻenehana, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Āʻ
Customer service
detect