loading

Marrëdhëniet Kinë-ASEAN sjellin perspektiva të reja për përmirësimin e cilësisë dhe përmirësimin...1

2(1)

Marrëdhëniet Kinë-ASEAN hapin perspektiva të reja për përmirësimin dhe përmirësimin e cilësisë (3)

Që nga shpërthimi i epidemisë, Kina ka kapërcyer vështirësitë e veta dhe ka ofruar në mënyrë aktive materiale anti-epidemike dhe asistencë teknike për vendet e ASEAN-it dhe ka dorëzuar më shumë se 100 milionë doza të vaksinave të reja kundër koronavirusit në vendet e ASEAN-it. Vaksinat e Kinës janë bërë një mbështetje e rëndësishme për ASEAN për të ndërtuar "Murin e Madh të imunizimit" dhe për të kapërcyer "Hendekun imunitar". Kina ka deklaruar se do të vazhdojë të bashkohet me vendet e ASEAN-it për të luftuar epideminë, për t'u siguruar vendeve të ASEAN-it më shumë vaksina dhe për të kryer kërkimin dhe prodhimin e vaksinave, prokurimin, mbikëqyrjen dhe bashkëpunimin e vaksinimit sipas nevojave të ASEAN-it.

Për të thelluar bashkëpunimin kundër epidemisë, për të promovuar rimëkëmbjen ekonomike, për të përmirësuar nivelin e marrëdhënieve, për të arritur "Kodin e Sjelljes së Detit të Kinës Jugore" sa më shpejt të jetë e mundur, për të këmbëngulur në mbështetjen e multilateralizmit dhe për të promovuar së bashku vlerat aziatike. Për sa i përket drejtimit të zhvillimit të marrëdhënieve Kinë-ASEAN, propozimet e Kinës janë aktuale dhe afatgjata.

Në sfondin e epidemisë, bashkëpunimi ekonomik, tregtar dhe investues i Kinës dhe ASEAN-it e ka kundërshtuar trendin. Të dyja palët janë partnerët më të mëdhenj tregtarë të njëra-tjetrës dhe së bashku promovuan nënshkrimin e Marrëveshjes së Partneritetit Ekonomik Gjithëpërfshirës Rajonal, duke udhëhequr rimëkëmbjen ekonomike rajonale.

Ndani atë që ju pëlqen


Rekomandohet për ju.
nuk ka të dhëna
Bëhu në kontakt me ne.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
nuk ka të dhëna
E drejta e autorit © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Harta e faqes 
detect