53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 1
53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 1

53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount

Packing: 1 set/tas plastik; 6 set/karton
MOQ:30
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    53mm tugas abot laci ekstensi lengkap minger ngisor gunung


    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 2

    LHEAVY DUTY BALL BALL BEARING

    DRAWER SLIDES

    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 3

    Deskripsi Produk:

    jeneng:

    minger laci sisih tugas abot

    Dawane mundur:

    1.8*1.5*1.6mm

    dawa:

    10-48 inci

    Beban dinamis:

    115kg

    Packing:

    1 set/polybag; 6 set/karton

    Band produk:

    TALLSEN

    Fitur produk:

    ngunci laci geser

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China



    PRODUCT DETAILS

    1. Dikiataken thickened baja galvanis sheet

    115KG kapasitas loding, tenan lan ora gampang deform;

    cocok kanggo wadhah, lemari, drwaers industri, peralatan financial, kendaraan khusus, etc.




    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 4
    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 5

    2. Larik pindho bal baja padhet

    Mesthekake pengalaman push-pull sing luwih lancar lan ora ngirit tenaga kerja



    3.Non-dipisahake piranti ngunci

    Nyegah laci saka ngusapake metu ing bakal



    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 6
    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 7


    4. Karet anti tabrakan sing kenthel

    Muter peran gesekan kanggo nyegah mbukak otomatis sawise nutup




    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 8

    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 9 Babagan perusahaan

    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 10

    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 11

    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 12

    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 13

    53mm Heavy Duty Drawer Locking Slides Bottom Mount 14


    Pitakonan Lan Jawaban:


    Jembaré laci bakal gumantung ing geser sing dipilih lan reresik sisih-kanggo-sisih sing dibutuhake kanggo geser kasebut. Tunjangan sisih menyang sisih kisaran saka 3/8 "sakabèhé nganti 1/2" sakabèhé, gumantung saka seri sing dipilih.


    Ambane laci kudu cocog karo slide sing dipilih. (Yaiku, Yen sampeyan milih geser laci 18", kothak laci kudu jero uga 18, lan liya-liyane.)


    Jinis geser iki uga nduweni tunjangan dhuwur tartamtu.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online