Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 1
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 2
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 3
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 4
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 5
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 1
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 2
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 3
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 4
Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 5

Ball Bearing Runner 250mm Galvanis

Logo: Customized
Packing: 15 Sets/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL8453 Ball Bearing Runner 250mm Galvanis

    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 6


    THREE-FOLD SOFT CLOSING

    BALL BEARING SLIDES


    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 7


    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 8


    jeneng:

    SL8453 Ball Bearing Runner 250mm Galvanis

    kekandelan

    1.2*1.2*1.5mm

    Jembar:

    45mm

    dawa

    250mm-650mm (10 inci -26 inci)

    Logo:

    Customized

    Packing:

    1 set/polybag; 15 Set/karton

    Rega:

    EXW,CIF, FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    SL8453 Ball Bearing Runner 250mm Galvanis Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 9Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 10
    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 11

    This drawer slide by Click & Touch features lever disconnect for easy drawer removal.

    Desain Non-Handed nggawe manawa sampeyan ora bakal kuwatir babagan slide khusus tangan kiwa utawa tengen


    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 12
    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 13

    Gerakan bantalan bal baja presisi kaping telu lan Retainer Ball Bearing logam kanggo daya tahan lan operasi sing sepi.


    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 14





    INSTALLATION DLAGRAM


    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 15

    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 16

    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 17

    Tallsen minangka pilihan utama ing antarane para tukang lemari, perabot lan peralatan kualitas premium ing saindenging jagad. Tallsen kanthi tliti ngasilake operasi geser laci sing lancar lan sepi, dirancang lan dibangun kanggo spesifikasi sing tepat, kualitas produk paling apik ing kelas, konsistensi lan layanan pelanggan, roller, undermount lan slide bantalan bal sing presisi dirancang kanggo fungsional ing sudhut. sawetara aplikasi.

    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 18


    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 19


    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 20Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 21

    Ball Bearing Runner 250mm Galvanis 22


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Q1: Apa Geser Laci Sepotong Utawa Pasangan?

    A1: Rega rel geser laci yaiku 1 pasang (2 potong), slide dandan omah kalebu sekrup sing dipasang, slide abot ora kalebu sekrup, rega penjualan ora kalebu pajak.


    Q2: Kepiye Aku Ngerti Yen Pesenanku Wis Ditampa?

    A2: Nalika kita nampa pesenan liwat mail utawa fax, kita bakal mlebu PI bali menyang mail utawa fax. kita uga bakal konfirmasi kanggo sampeyan liwat email sing kita wis diselehake supaya.


    Q3: Pira Derajat Rel Geser Bisa Tahan Suhu Dhuwur lan Kurang?

    A3: Suhu paling dhuwur bisa tahan 80 derajat, lan suhu panggunaan paling murah yaiku -20 derajat.



    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online