Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 1
Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 2
Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 1
Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 2

Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides

Dawane: 270mm-550mm
Logo: Customized
Packing: 4 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL4710 Padha Gerak Dowel Pin Bottom Set Laci Slides


    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 3 Ekstensi Lengkap S nyelarasake Soft Closing Undermount Drawer Slides

    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 4



    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 5

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    SL4710 Padha Gerak Dowel Pin Bottom Set Laci Slides

    Ketebalan Geser

    1.8*1.5*1.0 mm

    Ketebalan Papan Sisi:

    biasane 16mm utawa 18mm yen perlu

    dawa:

    250mm-600mm

    Up & Down,Left & Right

    ± 1,5 mm, ± 1,5 mm

    Packing:

    1 set/polybag; 10 Sets / karton

    Kapasitas:

    30kg

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Pangaturan Opening Force:

    +25%


    PRODUCT DETAILS

    SL4710 Padha Gerak Dowel Pin Bottom Set Laci Slides

    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 6


    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 7


    Undermount laci ngleyang: Padha mbokmenawa soko sampeyan ora sok dong mirsani kabeh sing akeh nganti sampeyan wis padha, banjur wonder apa kabeh lemantun ora teka karo wong-wong mau.







    Gampang diresiki, pangguna-loropaken lan estetis, minger laci undermount ajeg ngalahake metu gunung sisih ing akeh kategori.



    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 8
    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 9

    Undermounts, Nanging, adoh kurang rentan kanggo akumulasi bledug iki, asil ing hardware luwih awet lan lingkungan luwih sanitasi.



    Kajaba iku, geser ing sisih ngisor laci nggawe reresik tumpahan luwih gampang.


    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 10



    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 11Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 12

    INSTALLATION DIAGRAM

    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 13


    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 14


    TALLSEN minangka perusahaan saka sawetara wong sing kerja paling apik ing industri sing teka bebarengan kanggo nyebarake ide, pengalaman, lan nuduhake crita nalika kerja, kanggo wong sing kepengin banget babagan perbaikan omah, dhukungan DIY, lan alat sing ramah keahlian.


    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 15


    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 16


    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 17Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 18





    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 19




    Pitakonan Lan Jawaban:


    Laci undermount ngleyang mungsuh gunung sisih: sanitasi

    Amarga ana ing ngisor laci, undermounts ora ngumpulake bledug kaya sing dipasang ing sisih. Kanthi dipasang ing sisih, nalika laci mbukak, bantalan bakal katon ing bledug, rereget lan rereget. Ing sisih reged gunung njaluk, kurang efisien lan sanitasi lagi.

    Same Time Motion Dowel Pin Bottom Set Drawer Slides 20


    Undermounts, Nanging, adoh kurang rentan kanggo akumulasi bledug iki, asil ing hardware luwih awet lan lingkungan luwih sanitasi.

    Kajaba iku, geser ing sisih ngisor laci nggawe reresik tumpahan luwih gampang. Malah karo undermount laci ngleyang, kuthah bakal kelakon. Nalika ana kuthah nang laci, iku cukup perjuangan njaluk rag ing sudhut nyenyet. Apa sampeyan luwih seneng nindakake? Ngresiki kuthah ing lemari, utawa mbusak laci lan sijine ing sink? Kanthi casework lumahing padhet lan laci undermount glides, laci bisa dibusak ing sawetara detik lan rampung submerged ing banyu, mesthekake sanitasi lengkap.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online