Ball Bearing soft close laci geser 1
Ball Bearing soft close laci geser 2
Ball Bearing soft close laci geser 3
Ball Bearing soft close laci geser 4
Ball Bearing soft close laci geser 5
Ball Bearing soft close laci geser 1
Ball Bearing soft close laci geser 2
Ball Bearing soft close laci geser 3
Ball Bearing soft close laci geser 4
Ball Bearing soft close laci geser 5

Ball Bearing soft close laci geser

Logo: Customized
Packing: 15 Sets/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL8453 Ball Bearing soft close drawer geser

    Ball Bearing soft close laci geser 6


    THREE-FOLD SOFT CLOSING

    BALL BEARING SLIDES


    Ball Bearing soft close laci geser 7


    Ball Bearing soft close laci geser 8


    jeneng:

    Geser laci tutup alus tugas abot

    kekandelan

    1.2*1.2*1.5mm

    Jembar:

    45mm

    dawa

    250mm-650mm (10 inci -26 inci)

    Logo:

    Customized

    Packing:

    1 set/polybag; 15 Set/karton

    Rega:

    EXW,CIF, FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    Material dikuatake baja cold rolled Ball Bearing soft close laci geser 9Ball Bearing soft close laci geser 10
    Ball Bearing soft close laci geser 11

    Telung bagean ditarik kanthi lengkap,

    karo papan panyimpenan gedhe

    Kapasitas bantalan sing apik, daya tahan

    lan urip layanan dawa.

    Ball Bearing soft close laci geser 12
    Ball Bearing soft close laci geser 13 Kualitas dhuwur, Tekan standar nasional kaping 50.000.


    Ball Bearing soft close laci geser 14





    INSTALLATION DLAGRAM


    Ball Bearing soft close laci geser 15

    Ball Bearing soft close laci geser 16

    Ball Bearing soft close laci geser 17

    Muter bal baja tugas abot iki asale saka TallSen Company, produsen profesional hardware omah kanthi pengalaman 28 taun. TALLSEN wis ing posisi anjog ing lapangan Furnitur lan aksesoris hardware ing China. Nalika mbukak pasar, kita terus-terusan mbayar manungsa waé kanggo nambah profesional minangka daya saing komprehensif utama perusahaan. Lan usaha kanggo nggawa layanan paling profesional, produk kualitas paling apik, rega paling sarujuk lan layanan sawise-sales paling pas wektune. Kita yakin yen TALLSEN minangka mitra sing dipercaya. Ikhlas

    Ball Bearing soft close laci geser 18


    Ball Bearing soft close laci geser 19


    Ball Bearing soft close laci geser 20Ball Bearing soft close laci geser 21

    Ball Bearing soft close laci geser 22


    Pitakonan Lan Jawaban:

    P: Apa fitur produk sampeyan, yen aku produk, Reliable pengin tuku produk sampeyan?

    A: Kita fokus ing proses pemasok bahan mentah, Tingkat elektroplating sing luwih dhuwur kanggo wektu jaminan kualitas sing luwih suwe.


    Q: Apa sampeyan nawakake layanan ODM?

    A: Ya, ODM welcome.


    Q: Suwene umur beting produk sampeyan?

    A: Luwih saka 3 taun.


    P: Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?

    A: Jinsheng Industry Park, Jinli Town, Gaoyao District, Zhaoqing, Guangdong, China. Sugeng rawuh ing pabrik kapan wae.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online