Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 1
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 2
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 3
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 4
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 5
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 6
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 1
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 2
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 3
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 4
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 5
Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 6

Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide

Logo: Customized
Packing: 1 set/kantong plastik: 10 set/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL9451 Push kanggo mbukak geser laci tutup alus


    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 7

    PUSH OPEN

    BALL BEARING SLIDES



    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 8


    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 9


    Deskripsi Produk

    jeneng:

    Tekan kanggo mbukak geser laci tutup alus

    kekandelan

    1.0*1.0*1.2mm

    dawa

    250mm-550mm

    Logo:

    Customized

    Packing:

    1 set/tas plastik; 15 set/karton

    Rega:

    EXW,CIF,FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    Dibangun ing damper, bisu sofe cedhak Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 10
    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 11 Desain spring pindho
    Desain sing didhelikake, kuwat lan awet. Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 12
    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 13 Werni baja Kapadhetan dhuwur


    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 14




    INSTALLATION DIAGRAM


    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 15


    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 16

    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 17

    Tallsen Company, sing dadi produsen profesional hardware kluwarga luwih saka 28 taun pengalaman. TALLSEN wis ing posisi anjog ing lapangan Furnitur lan aksesoris hardware ing China. Nalika mbukak pasar, kita tansah mbayar manungsa waé kanggo nambah profesional lan daya saing komprehensif perusahaan. Lan usaha kanggo nggawa layanan paling profesional, produk kualitas paling apik.



    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 18

    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 19

    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 20



    Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 21Push Kanggo Mbukak Soft Close Drawer Slide 22


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Q: Apa wektu produksi sampeyan stabil?

    A: Perusahaan kita minangka pabrik profesional kanthi pengalaman 27 taun. Perusahaan kita duwe skala produksi tartamtu. Cara produksi kita standar banget, saengga wektu pangiriman perusahaan isih stabil.


    Q: Apa sampeyan nawakake layanan ODM?

    A: Ya, Kita nampa pesenan OEM.


    Q: Suwene umur beting produk sampeyan?

    A: Luwih saka 3 taun.


    Q: Syarat transaksi?

    A: Kita biasane nggunakake EXW.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online