Soft Close lan Open Gas Struts 1
Soft Close lan Open Gas Struts 2
Soft Close lan Open Gas Struts 3
Soft Close lan Open Gas Struts 4
Soft Close lan Open Gas Struts 5
Soft Close lan Open Gas Struts 6
Soft Close lan Open Gas Struts 1
Soft Close lan Open Gas Struts 2
Soft Close lan Open Gas Struts 3
Soft Close lan Open Gas Struts 4
Soft Close lan Open Gas Struts 5
Soft Close lan Open Gas Struts 6

Soft Close lan Open Gas Struts

Size option:12'、 10'、 8'、 6'
Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
Pilihan Warna : Silver, Black, White, Gold
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3160 Soft Close lan Open Gas Struts


    Soft Close lan Open Gas Struts 7


    GAS SPRING

    Soft Close lan Open Gas Struts 8

    Soft Close lan Open Gas Struts 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3160 Soft Close lan Open Gas Struts

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Range Angkatan

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'、 10'、 8'、 6'

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    Paket

    1 pcs/polybag, 100 pcs/karton

    Aplikasi

    Pawon Nyumerepi munggah utawa mudhun lemari


    PRODUCT DETAILS

    GS3160 Soft Close lan Open Gas Strutbisa digunakake ing lemari pawon. Produk kasebut bobot entheng, ukurane cilik, nanging bobote gedhe. Soft Close lan Open Gas Struts 10
    Soft Close lan Open Gas Struts 11 Kanthi segel lenga pindho lambe, sealing kuwat; bagean plastik diimpor saka Jepang, resistance suhu dhuwur, umur layanan dawa.
    Metal soyo tambah piring, telung titik instalasi posisi tenan. Soft Close lan Open Gas Struts 12


    Soft Close lan Open Gas Struts 13

    INSTALLATION DIAGRAM


    Soft Close lan Open Gas Struts 14

    Soft Close lan Open Gas Struts 15


    Ing babagan kualitas produk, supaya bisa njamin kinerja lan umur layanan sing bisa dipercaya, Tallsen Hardware njupuk standar manufaktur Jerman minangka pedoman, kanthi ketat miturut Standar Eropa EN1935. Engsel ngemot 7.5kg liwat 50.000 siklus test kekiatan; Muter laci, geser undermount utawa kothak laci logam ngemot 35kg liwat 50.000 siklus test kekiatan; Tes anti korosi kekuatan dhuwur, tes semprotan uyah netral 48 jam 9 tingkat engsel lan test atose komponen terpadu kabeh selaras karo standar internasional. Iku liwat test lengkap kuwi saka kualitas, fungsi lan umur sing Tallsen nyedhiyakake produk sing aman lan unggul kanggo para pelanggan.



    Soft Close lan Open Gas Struts 16

    Soft Close lan Open Gas Struts 17

    Soft Close lan Open Gas Struts 18

    Soft Close lan Open Gas Struts 19

    Soft Close lan Open Gas Struts 20


    FAQS:


    Yen sampeyan macet ing proses nginstal strut gas, aja gupuh, deleng video sing migunani utawa gunakake fasilitas obrolan langsung, kanggo pitulung saka tim sing pinter lan bakal bisa nulungi sampeyan ngatasi masalah sampeyan. . Siji bab sing kudu dieling-eling yaiku nalika sampeyan nyoba golek strut anyar sing cocog kanggo ngganti sing lawas lan sampeyan nulis nomer bagean, sampeyan bisa uga nemokake kode kasebut wis ilang, amarga kadhangkala bisa uga. ditulis nganggo cat biru ing latar ireng. Mulane, yen sampeyan entuk strut anyar, sampeyan kudu langsung nulis nomer bagean amarga iki bakal mbantu sampeyan ing jangka panjang.

    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online