Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 1
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 2
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 3
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 4
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 5
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 6
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 1
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 2
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 3
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 4
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 5
Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 6

Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari

Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
Pilihan Warna : Silver, Black, White, Gold
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3301 Gas Strut Vertikal Lift kanggo Lemari


    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 7


    GAS SPRING

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 8

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3301 Gas Strut Vertikal Lift kanggo Lemari

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Jarak tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas


    PRODUCT DETAILS

    GS3301 Gas Strut Vertikal Lift kanggo Lemari

    Gampang kanggo nginstal, awet lan stabil.

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 10
    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 11 Engsel lemari bisa digunakake kanggo masang tangan tengen utawa kiwa. Desain apik gayane bebarengan karo materi apik mbisakake kanggo bobot maksimum 20 kg / 200N nalika 2pcs dipasang.
    Dhukungan engsel tetep cocog kanggo tutup utawa tutup perabot, lemari pawon, lemari, kothak panyimpenan kayu. Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 12


    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 13

    INSTALLATION DIAGRAM

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 14

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 15

    Tallsen minangka ahli hardware ing saindenging jagad. Ora ana perusahaan liyane sing ngerti gagang, kait, engsel, geser laci, sumber gas, lan liya-liyane kanggo produk rampung ing industri hardware omah. Saliyane nggunakake pakar hardware akses paling apik ing industri, kita wis mbangun jalur produksi sing beda. Ing Tallsen, sampeyan ora mung tuku komponen, sampeyan tuku akses menyang supplier paling apik ing komponen perabot omah.

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 16


    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 17

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 18

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 19

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 20

    Angkat Vertikal Gas Strut Kanggo Lemari 21


    FAQS:


    HOW TO ADJUST TALLSEN 100N/22.5LB GAS STRUTS MOUNTING POSTION ?

    1. Yen sampeyan rumangsa kuwat, pindhah titik pemasangan ndhuwur 0,79 inci menyang engsel ing tutup (0,79 inci sapisan)

    2. Yen sampeyan krasa lemes, pindhah titik soyo tambah ndhuwur 0,79 inci menyang ngelawan saka engsel ing tutup (0,79 inci sapisan)

    3. Nalika sampeyan nyetel titik soyo tambah ndhuwur, sampeyan kudu nyetel titik soyo tambah ngisor ing wektu sing padha



    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online