Damper Gas Spring Strut 1
Damper Gas Spring Strut 2
Damper Gas Spring Strut 3
Damper Gas Spring Strut 4
Damper Gas Spring Strut 5
Damper Gas Spring Strut 6
Damper Gas Spring Strut 1
Damper Gas Spring Strut 2
Damper Gas Spring Strut 3
Damper Gas Spring Strut 4
Damper Gas Spring Strut 5
Damper Gas Spring Strut 6

Damper Gas Spring Strut

Jarak tengah: 245 mm
Stroke: 90 mm
Gaya: 20N-150N
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3840 Damper Gas Spring Strut


    Damper Gas Spring Strut 7


    GAS SPRING

    Damper Gas Spring Strut 8

    Damper Gas Spring Strut 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3840 Damper Gas Spring Strut

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Jarak tengah

    325mm

    Stroke

    102mm

    meksa

    80N-180N

    Paket

    1 pcs/polybag, 100 pcs/karton

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    Aplikasi

    Pawon Nyumerepi munggah utawa mudhun lemari


    PRODUCT DETAILS

    Spring gas pneumatik GS3840 didhukung dening gas inert tekanan dhuwur, pasukan pendukung tetep sajrone proses kerja kabeh, lan nduweni kinerja bantalan. Damper Gas Spring Strut 10
    Damper Gas Spring Strut 11 Materi saka tabung punika 20 # nggoleki-digambar tabung rapi karo Gamelan njero lan njaba tembok; rod piston hard Chrome-dilapisi kanggo atose kuwat.

    Perawatan permukaan wis polesan. Iku cocok kanggo sistem tatami.

    Damper Gas Spring Strut 12


    INSTALLATION DIAGRAM

    Damper Gas Spring Strut 13Damper Gas Spring Strut 14

    Damper Gas Spring Strut 15

    Damper Gas Spring Strut 16

    Damper Gas Spring Strut 17

    Damper Gas Spring Strut 18

    Damper Gas Spring Strut 19

    Damper Gas Spring Strut 20


    FAQS:

    Q1: Kepiye carane bisa entuk informasi luwih lengkap babagan perusahaan lan produk sampeyan?
    A: Mangga ngunjungi situs web kita: http://www.gdaosite.com.


    Q2: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing saham, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.


    Q3: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
    A: Ya, kita duwe inspeksi 100% sadurunge pangiriman


    Q4: Apa bisa ngemot produk campuran ing siji wadhah?
    A: Ya, kasedhiya.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online