Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 1
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 2
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 3
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 4
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 5
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 6
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 1
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 2
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 3
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 4
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 5
Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 6

Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut

Pilihan ukuran: 12'-280m 10'-245mm 8'-178mm 6'-158mm
Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3830 lan GS3840 Kitchen Kabinet Door Gas Spring Strut


    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 7


    GAS SPRING

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 8

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3830 lan GS3840 Kitchen Kabinet Door Gas Spring Strut

    Bahan

    Baja, tabung finishing 20 #

    Pusat menyang tengah

    325mm

    Stroke

    102mm

    meksa

    80N-180N

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    Paket

    1 pcs/polybag, 100 pcs/karton


    PRODUCT DETAILS

    GS3830 lan GS3840 Gas spring strut nduweni kaluwihan ukuran cilik, gaya angkat gedhe, stroke kerja gedhe, owah-owahan gaya angkat cilik, lan perakitan prasaja. Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 10
    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 11

    Pasukan sing ndhukung yaiku 45N, 80N, 100N, 120N, 150N, 180N kanggo pilihan sampeyan.

    Fungsi kasebut bisa dipérang dadi rong jinis: kacepetan konstan munggah lan mudhun lan mandeg acak. Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 12


    INSTALLATION DIAGRAM

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 13

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 14

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 15

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 16

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 17

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 18

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 19

    Pintu Kabinet Dapur Gas Spring Strut 20


    FAQS:

    Q1: Apa aku njaluk sampel gratis?
    A: Sampel gratis diwenehake, sampeyan mung kudu ngurus barang kasebut.


    Q2:: Kepiye carane bisa ngerti kualitas sadurunge nggawe pesenan?
    A: Sampel diwenehake kanggo tes kualitas.


    Q3: Apa kasedhiya kanggo produk khusus?
    A: Ya, kita duwe kemampuan kanggo mbukak cetakan lan nggawe produk khusus sing dikarepake yen pesenan cukup gedhe.


    Q4: Apa packing kanggo produk?
    A: Kita duwe paket ekspor standar, lan bisa nggawe minangka syarat klien kita.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online