100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 1
100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 1

100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet

Model: TH5619
Tipe: Clip-on
Sudut mbukak: 100 derajat
Soft closing: iya
Cover:Full overlay、Half overlay 、Insert
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sepi Alon Tutup Engsel Pintu Kabinet Standar Pawon Eropa


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 2


    Engsel redam hidrolik sing ora bisa dipisahake (Salah arah)

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 3


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 4

    Jeneng produk

    Kabinet Self Closing Engsel Pintu One Way

    Opening Angle

    100°

    Paket

    2 pcs/polybag, 200 pcs/karton

    Engsel Boday Lan Kekandelan Bahan Dasar

    1.0mm

    Ketebalan Lawang

    14-20 mm

    Bahan

    baja cold rolled

    Rampung

    dilapisi nikel

    Bobot resik

    80g

    Aplikasi

    Kabinet, Pawon, Lemari

    Pangaturan Dasar

    -2.5/+2.5mm

    Penyesuaian Kedalaman

    -3/+3,5 mm

    Ukuran Pengeboran Pintu (K) 3-7 mm
    Ketebalan lawang 14-20 mm



    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 5

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 6


    PRODUCT DETAILS

    (TH5639 engsel kabinèt cepet )Material iki baja cold rolled.
    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 7
    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 8 Bisu, anti tabrakan, safety.
    TH5619 Hydraulic Inset Cabinet Hinges uga nawakake engsel overlay lengkap kanthi fitur cedhak alus sing nyegah slamming. 100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 9

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 10





    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 11


    Kanggo luwih saka sepuluh taun, Tallsen Hardware wis ngirim engsel lawang kualitas dhuwur ing prices paling bisa. We offer pilihan paling gedhé omah, komersial, tugas abot, lan marine lawang engsel online, uga aksesoris lawang kaya ngawut-awut kayu, engsel lawang mandeg, nyekel bal, bolts flush, lan liyane. Saliyane penawaran produk premium saka produsen engsel terkemuka ing donya, Tallsen Hardware nggawe produk engsel lawang khusus.

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 12


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 13

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 14

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 15

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Soft Close Engsel Hidrolik Pintu Kabinet 16


    FAQ

    Q1: Apa jumlah pesenan minimal kanggo tuku pisanan?

    A: Kabinet Engsel 10.000 pcs kanggo tuku pisanan

    Q2: Apa kapasitas loading kanggo wadhah 20ft?

    A: Kapasitas muat maksimal yaiku 22ton

    Q3: Apa engsel sampeyan ndhukung kahanan sing dipasang.

    A: Ya, lengkap, setengah lan embed 3 mode.

    Q4: Apa sing kudu ditindakake yen cacat kualitas kedadeyan sawise nampa barang kasebut?

    A: Mangga dipriksa syarat bali lan tindakake pandhuan.

    Q5: Apa bisa ngemot produk campuran ing siji wadhah?

    A: Ya, kasedhiya.


    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online