Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 1
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 2
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 3
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 4
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 5
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 6
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 1
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 2
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 3
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 4
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 5
Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 6

Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D

Tipe: Clip-on
Sudut mbukak: 100 derajat
Bahan: Stainless steel
Soft closing: iya
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D


    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 7


    Clip-on 3d adjustalbe hydraulic
    engsel damping (searah)




    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 8



    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 9

    jeneng

    TH3309 Imbuhan 3D Disikat Engsel Kabinet Nikel

    Jinis

    Clip-on One Way

    Sudut pambuka

    100°

    Diameter cangkir engsel 35mm

    Bahan

    Stainless Steel, Dilapisi Nikel

    Hydraulic Soft nutup

    ya wis

    Pangaturan ambane

    -2mm / +2mm

    Pangaturan dhasar (munggah / mudhun)

    -2mm / +2mm

    Imbuhan jangkoan lawang
    0mm / +6mm
    Kekandelan Papan sing cocog 15-20 mm
    Ambane saka Hinge Cup 11.3mm
    Engsel Cup Meneng Lubuk Jarak 48mm
    Ukuran Pengeboran Pintu 3-7 mm
    Dhuwur piring soyo tambah H=0
    Paket 2 pc / polybag 200 pcs / karton


    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 10

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 11



    PRODUCT DETAILS

    TH3309 3D Adjustment Brushed Nickel Cabinet Hinges.Versi upgrade saka struktur kang ndhukung vertikal, horisontal, lan ambane pangaturan 3 dimensi, gumunggung Gamelan amba mbukak 110 derajat.



    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 12
    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 13

    Engsel kabinèt nikel sing disikat bisa diatur kanthi apik kanggo mesthekake pigura lawang didhelikake lan pas bebarengan. Mekanisme kualitas dhuwur sing alon-alon narik lawang ditutup kanggo gerakan bisu sing lancar.

    Engsel cedhak sing alon mbantu mbangun lingkungan omah sing ora ngganggu lan nyaman lan ngluwihi umur lawang, lemari, lan engsel.



    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 14

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 15

    INSTALLATION DIAGRAM

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 16

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 17

    Tallsen is a home hardware enterprise integrating R&D, production and sales. Tallsen nduweni area industri modern 13.000㎡, pusat pemasaran 200㎡, pusat pengujian produk 200㎡, ruang pameran pengalaman 500㎡, pusat logistik 1.000㎡. Tallsen tansah setya nggawe produk hardware kluwarga kualitas unggul ing industri.


    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 18



    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 19

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 20

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 21

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 22

    Engsel Kabinet Nikel Penyesuaian 3D 23


    FAQ:

    Pangaturan 3-Way kanggo Instalasi Gampang

    Soft Closing Design karo Built-In Damper

    Bahan utama: Cold Rolled Steel

    Warna Rampung: Nikel Plated

    Numpuki: 3/4 Inch Numpuki Full

    Tipe Rangka: Engsel Pintu Kabinet Tanpa Bingkai

    Opening Sudut: 110 °

    ambane saka Engsel Cup: 11.5mm

    Diameter Cup Engsel: 35mm

    Hydraulic / Soft Close: Ya

    Clip-on: Ya



    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online