Pintu Laci Latch Catch Set 1
Pintu Laci Latch Catch Set 2
Pintu Laci Latch Catch Set 3
Pintu Laci Latch Catch Set 4
Pintu Laci Latch Catch Set 5
Pintu Laci Latch Catch Set 6
Pintu Laci Latch Catch Set 1
Pintu Laci Latch Catch Set 2
Pintu Laci Latch Catch Set 3
Pintu Laci Latch Catch Set 4
Pintu Laci Latch Catch Set 5
Pintu Laci Latch Catch Set 6

Pintu Laci Latch Catch Set

Bobot: 13g
Rampung: Abu-abu, Putih
Packing: 1000 PCS/CATON
MOQ:1000 PCS
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    BP2400 Pintu Laci Latch Catch Set


    Pintu Laci Latch Catch Set 7


    REBOUND DEVICE

    Pintu Laci Latch Catch Set 8

    Pintu Laci Latch Catch Set 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    BP2400 Pintu Laci Latch Catch Set

    Jinis:

    Piranti Rebound pesawat tipis

    Bahan:

    POM

    Bobot

    13g

    Finsh:

    Grey, Putih

    Packing:

    1000 PCS/CATON

    MOQ:

    1000 PCS


    PRODUCT DETAILS

    Kanthi BP2400 Door Drawer Latch Catch Set
    • Sistem push kanggo mbukak, bisa digunakake ing lemari, laci lan uga perabot liyane, ngganti gagang, ora perlu dipasang maneh.


    Pintu Laci Latch Catch Set 10
    Pintu Laci Latch Catch Set 11
    • Sistem push kanggo mbukak iki nggawe lawang ditutup alus lan rampung lan nduweni gaya karet sing tahan nganggo gasket sing alus.


    • Sampeyan bisa mbukak lan nutup lawang mung kanthi nyurung, ora perlu ditarik maneh

    Pintu Laci Latch Catch Set 12


    INSTALLATION DIAGRAM


    Pintu Laci Latch Catch Set 13


    Pintu Laci Latch Catch Set 14


    Tallsen asline merek Deutschland lan entuk warisan standar Jerman, kualitas unggul, kabeh kategori lan kinerja biaya dhuwur. Kita wis mlebu ing China, nyetel Zhaoqing Tallsen Hardware Co. Ltd lan cocog karo prinsip manufaktur maju China

    Pintu Laci Latch Catch Set 15

    Pintu Laci Latch Catch Set 16

    Pintu Laci Latch Catch Set 17

    Pintu Laci Latch Catch Set 18

    Pintu Laci Latch Catch Set 19

    Pintu Laci Latch Catch Set 20


    FAQS:

    Q1: Apa jaminan produk sampeyan?

    A: Luwih saka 25 Taun Jaminan Mekanik.


    Q2: Apa sampeyan duwe sistem kualitas?

    A: Ya wis. Kita wis nyiyapake sistem kualitas lan uga ngontrol kualitas produksi minangka saben

    instruksi lan syarat ing lan uga-kontrol saben prosedur saindhenging massa-produksi.


    Q3: Apa sertifikat sampeyan duwe?

    A: Kita duwe Sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas ISO9001, Sertifikasi SGS lan Sertifikat CE, kabeh produk kita dirancang miturut standar internasional, kayata standar EN / CE, UL, ANSI.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online