loading

He kaha te whakaora i nga tauhokohoko o te ao(1)

4

He kaha te whakaora i nga tauhokohoko o te ao(1)

Ko te mihi ki te tere tere o te ohanga, kua kite nga hokohoko o te ao i te ngaru o te tipu kaha.

E ai ki nga korero hou mai i Hapani, ko nga kaweake a Hapani i te marama o Haratua kua piki ake e 49.6% tau-a-tau, koinei te toru o nga marama whai muri o te tipu, a ko te reiti tipu he 7% ano i te wa ano i te tau 2019. I roto ia ratou, ko nga kaweake ki te United States i piki ake i te 87.9%, me te kaweake ki te EU i piki ake i te 69.6%. Na te kaha o te tono a Haina mo nga taputapu hanga semiconductor, nga motuka me nga rawa mata, ka piki ake nga kaweake a Hapani ki Haina ma te 23.6%, he pikinga mo te 11 marama ia rarangi. Ko Haina tonu te maakete kaweake nui rawa atu o Hapani.

Ko nga kaweake a Korea ki te Tonga i nga ra tuatahi 10 o Pipiri i piki ake i te 40.9% i ia tau. I roto i a raatau, ko te kaweake o nga waka paihikara neke atu i te takirua, me te kaweake o nga hua hinu hinu me nga semiconductors i piki ake i te 30%.

I Haina, ko te nui o te uara o te kawemai me te kaweake i te marama o Mei i piki ake i te 26.9% tau-a-tau, ko te pikinga o te tipu i tere ake i te 0.3 ira mai i te marama o mua, me te piki ake o te 20.8% mai i te wa ano i te 2019. E ai ki nga rangatira, ko nga kawemai me te kawe mai a Haina, te kaweake, me te kawemai mai i te Hanuere tae atu ki Mei i piki ake i te 28.2%, 30.1%, me te 25.9% i ia tau, i ia tau, ka whakatau i nga taumata teitei i roto i te waa kotahi i roto i nga tau 10.

Ko te whakaoranga hokohoko ehara i te mea noa ki nga whenua o Ahia. Ko nga kaweake a Amerika i te Paenga-whāwhā i tae ki te US $ 205 piriona, he piki ake o te 1.1% mai i te marama o mua. I roto ia ratou, ko nga kaweake ki Haina i tae ki te 13.1 piriona U.S. taara, he pikinga 8.3% marama-marama. Ko nga kaweake o Aperira o Tiamana i piki ake i te 47.7% i ia tau, i piki ake te kawemai i te 33.2%, me te toenga hokohoko o te 15.5 piriona euros. Ko nga kaweake a te UK i te Paenga-whāwhā i piki ake i te 9.3% tau-a-tau me te 2.5% marama-marama.

mua n
China-ASEAN Relations Usher in New Prospects For Quality Improvement And Upgr...3
EU Agency Report: Russian Gas Supply Halt Could Cost Italy And Germany 2.5% O...
muri atu

A faaite i ta oe e here ra


Kupuia
Kaore he raraunga
Kia whakaarahia ki a matou
Kei te tohe tonu matou mo te whakatutuki i te uara o nga kaihoko
Whakaotia
Te Wāhi Noho
TALLSEN Innovation and Technology Industrial, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Tena
Customer service
detect