loading

Malosi le toe fa'aleleia i Fefa'ataua'iga i le Lalolagi(1)

4

Malosi le toe fa'aleleia o fefa'ataua'iga i le lalolagi(1)

Faʻafetai i le faʻavaveina o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, o fefaʻatauaiga i le lalolagi talu ai nei na vaʻaia ai se galu o le tuputupu aʻe malosi.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai Iapani, o oloa auina atu i fafo a Iapani ia Me na siitia i le 49.6% i lea tausaga ma lea tausaga, o le lona tolu lea o masina sosoo o le tuputupu aʻe, ma o le tuputupu aʻe foi e 7% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2019. Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i fafo i le Iunaite Setete na siitia i le 87.9%, ma le auina atu i fafo i le EU na siitia i le 69.6%. Ona o le malosi o le manaoga o Saina mo masini gaosi semiconductor, taavale ma mea mata, o oloa auina atu i fafo a Iapani i Saina na siitia i le 23.6%, o se siitaga o le 11 masina sosoo. O Saina o loʻo faʻaauau pea ona avea ma maketi sili ona tele a Iapani i fafo.

O oloa auina atu i fafo a Korea i Saute i le 10 aso muamua o Iuni na siitia i le 40.9% i lea tausaga ma lea tausaga. Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i fafo o taavale pasese e sili atu nai lo le faaluaina, ma le auina atu i fafo o oloa suauu ma semiconductor ua siitia foi i le sili atu i le 30%.

I Saina, o le aofaʻi o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo ia Me na siitia i le 26.9% i lea tausaga ma lea tausaga, o le tuputupu aʻe na faatelevaveina i le 0.3 pasene mai le masina talu ai, ma le siitia o le 20.8% mai le vaitaimi tutusa i le 2019. E tusa ai ma le au ofisa, o oloa faaulufale mai a Saina ma auina atu i fafo, auina atu i fafo, ma oloa faaulufale mai ia Ianuari ia Me na siitia i le 28.2%, 30.1%, ma le 25.9% i lea tausaga ma lea tausaga, ma faatulaga ai le maualuga maualuga i le vaitaimi lava e tasi i le 10 tausaga.

O le toe faʻaleleia o fefaʻatauaiga e le gata i atunuu Asia. O oloa auina atu a Amerika ia Aperila na oʻo atu i le US $ 205 piliona, o se faʻaopoopoga o le 1.1% mai le masina talu ai. Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i Saina na ausia le 13.1 piliona US. tala, o se siitaga e 8.3% masina i lea masina. O oloa auina atu i fafo a Siamani ia Aperila na siitia i le 47.7% i lea tausaga ma lea tausaga, o oloa faaulufale mai na siitia i le 33.2%, ma se tupe faasili o fefaatauaiga o le 15.5 piliona piliona. O oloa auina ese atu a Peretania ia Aperila na siitia i le 9.3% i lea tausaga ma lea tausaga ma le 2.5% i le masina.

prev
China-ASEAN Relations Usher in New Prospects For Quality Improvement And Upgr...3
EU Agency Report: Russian Gas Supply Halt Could Cost Italy And Germany 2.5% O...
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect