loading

Chancellor: ʻaneʻane e ʻoki ʻia nā ʻoki ʻauhau āpau

Ua ʻōlelo ʻo Chancellor of the Exchequer hou, ʻo Jeremy Hunt, i loko o kahi ʻōlelo ma ka lā 17 e hoʻopau ʻo ia i ka "kokoke" o nā ʻoki ʻauhau i hoʻolaha ʻia e ke aupuni i Kepakemapa o kēia makahiki.

I ka lā hoʻokahi, ua ʻōlelo ʻo Hunt i loko o kahi leka wikiō, ʻo ka hoʻopau ʻana i nā ʻoki ʻauhau i manaʻo ʻia e hōʻoia i ka kūpaʻa o ka hoʻokele waiwai o Pelekane, e hoʻonui ai i ka hilinaʻi o ka honua i waho i ke kulekele kālā o ke Aupuni.

TALLSEN TRADE NEWS

Wahi a ka ʻōlelo, e hoʻomau ʻia ka helu kumu o ka ʻauhau kālā pilikino ma 20%, e kāpae ana i ka hoʻoholo e hōʻemi i ka 19% mai ʻApelila 2023. Ua hoʻolaha mua ʻia ka ʻoki ʻana i ka ʻauhau ʻauhau a e kāpae ʻia ka papahana hoʻokuʻu VAT no nā kūʻai ʻana mai o nā malihini. Ua ʻōlelo ka ʻōlelo, ʻo ka wehe ʻana i nā ʻoki ʻauhau e hoʻonui ʻia ma kahi o £32 biliona i hoʻokahi makahiki no ke aupuni UK.

Ua ʻōlelo pū ka ʻōlelo ʻo ka hoʻolaha ʻana o ka Energy Price Guarantee scheme e mau wale nō a hiki i ʻApelila 2023, ma mua o ka manawa i hoʻolaha mua ʻia ʻelua makahiki. I kēlā manawa, e hoʻoholo ʻo HM Treasury pehea e hoʻomau ai i ke kākoʻo ʻana i nā ʻohana UK a me nā ʻoihana i kā lākou mau bila ikehu ma hope o ka loiloi hou ʻana.

Ma ka lā 23 o Kepakemapa, ua hoʻolaha ke aupuni UK i kahi hoʻolālā ʻauhau nui e hoʻonui ai i ka hoʻokele waiwai, e hoʻomaka wale ai i nā haʻalulu o ka mākeke kālā, me ka paona i ka haʻahaʻa haʻahaʻa i ke kālā US. Manaʻo ka poʻe loiloi i ka hopena liʻiliʻi o ka hoʻolālā i ka hoʻoulu ʻana i ka ulu ʻana o ka hoʻokele waiwai, akā e hoʻonui nui i ka ʻaiʻē aupuni a me nā pilikia o ka hoʻonui kālā, a e hoʻonui i ka ʻokoʻa ma waena o ka waiwai a me ka ʻilihune.

ikaika
Weakness in The Manufacturing Sector
EU Reduces Furniture Imports From Malaysia
A hiki

Kaʻana like i kāu mea aloha


LankalMiss
ʻaʻohe data
AiSherifuka ohakū Weia
Ke hoʻoikaika mau nei mākou no ka loaʻa ʻana o ka waiwai o nā mea kūʻai aku
Hoʻoka
Aa
TALLSEN Hana Hou a me ʻenehana, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Āʻ
Customer service
detect