loading

Fa'aa'oa'o: Toeitiiti o Lafoga uma e tipi'esea

Na taua e le Pule fou o le Matagaluega o Tupe, Jeremy Hunt, i se pepa o faamatalaga i le aso 17, o le a ia faalēaogāina “toetoe lava” o lafoga uma na faalauiloa e le malo ia Setema o le tausaga nei.

O le aso lava lea na ta‘ua ai e Hunt i se fe’au vitiō, o le soloia o le tipiina o lafoga e faamoemoe e faamautu ai le mautu o le tamaoaiga o Peretania, ina ia siitia ai le talitonuga o atunuu i fafo i faiga faavae tau tupe a le Malo.

TALLSEN TRADE NEWS

E tusa ai ma le faʻamatalaga, o le fua faatatau autu o lafoga o tupe maua a le tagata lava ia o le a faʻaauau pea ona tausia i le 20%, faʻaleaogaina le faaiuga e faʻaititia i le 19% mai ia Aperila 2023. O le a soloia foi le faiga o le tuusaunoaga o le VAT mo faatauga a tagata asiasi mai fafo. Fai mai le faʻamatalaga, o le aveesea o lafoga o le a maua ai le £ 32 piliona i le tausaga mo le malo o Peretania.

Na taʻua foʻi e le faʻamatalaga o le polokalame faʻamaonia o le tau o le malosi e naʻo Aperila 2023, nai lo le lua tausaga na faʻasalalau muamua. I lena taimi, HM Treasury o le a filifili pe faʻafefea ona faʻaauau ona lagolagoina aiga UK ma pisinisi i luga o latou pili malosi pe a maeʻa se iloiloga.

O le aso 23 o Setema, na faalauiloa ai e le malo o Peretania se fuafuaga tele e tipi ai lafoga e siitia ai le tamaoaiga, ae na o le faaosofia o le faateia o maketi tau tupe, faatasi ai ma le pauna ua paʻu i lalo ifo i le tala Amerika. E talitonu le au su'esu'e o le fuafuaga o le a i ai sona aafiaga faatapulaa i le faaosofiaina o le tamaoaiga, ae o le a matua siitia ai aitalafu a le malo ma tulaga lamatia o le tamaoaiga, ma faalautele ai le va i le va o tagata mauoa ma tagata matitiva.

prev
Weakness in The Manufacturing Sector
EU Reduces Furniture Imports From Malaysia
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect