100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 1
100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 1

100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah

Model:TH3319 Type:Clip-on Opening angle:100 degree Soft closing:yes Cover:Full overlay、Half overlay 、Insert
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH3319 dibangun ing damper didhelikake engsel lawang kabinet


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 2


    INSEPARABLE HYDRAULIC DAMPING HINGE

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 3


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 4

    jeneng

    Engsel Pintu Kabinet Self Closing

    Jinis

    Clip-on

    Sudut pambuka

    100°

    Fungsi

    Soft closing

    Diameter cangkir engsel

    35mm

    jinis produk

    Siji cara

    Pangaturan ambane

    -2mm/+3mm

    Base luwes (munggah/mudhun)

    -2mm/+2mm

    Ketebalan lawang

    14-20 mm

    Paket

    2 pcs/polybag, 200 pcs/karton

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 5

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 6


    PRODUCT DETAILS

    Iki engsel kabinèt cepet populer banget saiki

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 7
    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 8

    Iki jenis engsel mbukak alur

    ing lawang kabinèt lan ndhelikake ing kabinèt

    Sing uga bisa nggawe

    kabinet luwih olahan.

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 9
    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 10

    Instalasi cepet lan

    disassembly


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 11


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 12

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 13

    Tallsen Company sing dadi produsen profesional hardware kluwarga luwih saka 28 taun pengalaman, kita duwe engsel lawang, engsel damping, slide laci, spring gas, sistem push open, sistem tatami lan liya-liyane.





    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 14


    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 15

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 16

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 17

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 18

    100 Derajat Didhelikake Overlay Penuh 35mm Lembut Tutup Kabinet Engsel Pintu Searah 19


    FAQ:

    Q1: Apa produk utama sampeyan?

    A: Engsel, geser laci, gagang, spring gas, sikil furnitur, angkat Tatami, buffer, gantungan kabinet, lampu engsel.


    Q2: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?

    A: Hubungi kita lan kita bakal ngatur conto gratis kanggo sampeyan.


    Q3: Apa sampeyan nawakake layanan OEM lan ODM?

    A: Ya, OEM utawa ODM welcome.


    Q4.Produk iki instalasi cepet utawa instalasi tetep?

    A: produk iki instalasi cepet.


    Q5. Pira bobot babagan produk iki?

    a:95g.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online